El TroVAM! -Pro Weekend, també per a xiquets i xiquetes amb La Glüps Band, Rondaballs i Arrop i Tallaetes

La-Glups-Band-01

Van nàixer amb el propòsit de crear un lloc de trobada, debat i coneixement al voltant de la música. També amb l’objectiu de donar forma a una cita musical en la qual la música en directe fóra protagonista. Ara, el TroVAM! i el Pro Weekend uneixen forces per a donar forma a la gran fira de la música de Castelló. Amb una programació que combina un apartat musical (pots completar les claus de la programació ací) amb una programació de debats, conferències, taules redones i presentacions (pots consultar la programació completa en aquest enllaç) es desenvolupa el TroVAM!-Pro Weekend del 10 al 13 de novembre.

La base d’operacions serà l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, on es desenvoluparan diferents showcases i les trobades, mercats ambulants i debats. Mentre, el TroVAM!-Pro Weekend també expandeix la seua programació al Teatre Principal de Castelló, el Teatre del Raval i la pròpia ciutat (plaçes Santa Clara i Major).

Entre la seua extensa i variada programació, i com ja ha sigut habitual en anteriors edicions del TroVAM!, també és possible trobar concerts i activitats per al públic infantil i familiar. Tindran lloc durant el matí i la vesprada del dissabte 12 en la plaça Santa Clara amb tres propostes musicals de qualitat i amb entrada lliure.

El *TroVAM!-Pro *Weekend proposa el nou projecte musical que arriba de la mà de Scura Produccions, La Glüps Band (12.00). Aquesta banda de rock està preparada per a fer ballar i gaudir al públic a través de les seues cançons en castellà i valencià. A més, La Glüps Band compta amb músics coneguts en l’escena, com David Serrano (Impass, Histrión), Simó (Plum, Meteora, Doctor Sec), Juan Gurrea (Etruria, Plum, Meteora, Rock of Ages), Ximo Estall i Joan Raga.

La vesprada estarà protagonitzada pel folk-pop en valencià d’Arrop i Tallaetes (17.00) i els contes populars i balls tradicionals de Rondaballs (18.00), amb Almudena Francés com a narradora d’històries acompanyada per l’acordió de Lluc Llorens.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!