Rock For Kids. Quatre hores de música i activitats per a tota la família

Imagina que sona “Stuck in the middle with you” de Stealers Wheel, i que pots viatjar a aquell 1972 per a corejar i ballar la cançó al costat del teu fill o filla. O qualsevol d’aquells hits que han marcat i marquen la història de la música rock; aquells que semblen no caducar mai.

Alguna cosa similar és el que s’ha proposat aconseguir Rock For Kids, que proposa un pla alternatiu, musical i molt rocker per a anar acomiadant l’any. Una vesprada, concretament la del dijous 29 de desembre a partir de les 17.30, amb 4 hores de música i activitats que donaran forma a una autèntica cita rockera que podrà gaudir tota la família.

Rock For Kids envairà l’espai cultural La Bohèmia (c/ Císcar, 4) a Castelló amb un concert especialment filat per a l’ocasió, dirigit per Dos Animales. I, és que, el duo castellonenc de versions rock amanides amb molt humor, serà l’encarregat de portar la batuta d’una cita que acostarà la música en directe i l’esperit rock a xiquets i xiquetes, i també als adults.

A més, Rock For Kids també ha preparat una programació paral·lela amb tallers, balls, jocs i animació. El preu de l’entrada serà de 3 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!