Formigues Festival celebra el seu propi cap d’any a Benicàssim

fin de añoUna forma diferent de celebrar la Nit de cap d’any, uns raïms alternatius, de les que sonen i ballen, i un pla fet a mesura de xiquets i xiquetes. I és que sembla que des de Formigues Festival s’han proposat acabar el 2016 amb magnificència celebrant la Festa de Cap d’Any Formigues.

El festival de música per a xiquets i xiquetes, que celebrarà la seua cinquena edició els dies 13 i 14 de maig de 2017 a Benicàssim, tanca 2016 amb moltes novetats. D’una banda, l’anunci de les primeres confirmacions de la seua pròxima edició juntament amb la venda d’abonaments, i, d’altra banda, el llançament del seu primer concurs de bandes i/o artistes.

Però a l’equip de Formigues Festival encara els quedava una altra sorpresa més enguany. Una festa perquè xiquets i xiquetes celebren el seu propi cap d’any amb música a càrrec de Dj Formigues, concursos de airguitar i de disfresses, taller de maquillatge, confeti, un berenar solidari i fins a tindran les seues pròpies campanades. Serà el divendres 30 de desembre a partir de les 17.00 en l’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim amb entrada lliure (fins a completar aforament).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!