Un Nadal sostenible i en anglés amb Clap!

almassora en accio clap

Un campament urbà de Nadal en el qual poder divertir-se mentre aprenen anglés. També excursions i tallers amb els quals aconseguir desenvolupar les seues capacitats i aprenentatge a través d’un altre idioma. Sense oblidar la increïble oportunitat que és poder donar vida a un solar abandonat, col·laborant en la seua posada a punt a través de tallers familiars sobre sostenibilitat. Aquestes són les moltes possibilitats que han preparat des de Clap! Educación per al mes de desembre. Educació activa a través de tallers i activitats que aquest mes arriben amb un toc molt nadalenc.

Anglès

Una de les activitats que més atractiu genera és el seu Day Out, una excursió que es realitza 100% en anglès en la qual els xiquets i xiquetes dels seus extraescolars tindran l’oportunitat de visitar el 29 de desembre (de 09.00 a 13.00) un mercat de quilòmetre 0 a Vila-real i realitzar un taller en el qual cuinaran les seues pròpies receptes nadalenques.

Clap! també preparar el seu propi Campament Urbà de Nadal a Castelló. Una molt bona oportunitat perquè es divertisquen i aprenguen anglès durant les vacances de Nadal a través de diferents activitats i tallers; com a manualitats nadalenques, ceràmica, cuina nadalenca, música, etc. El campament tindrà lloc els dies 23, 27, 28 i 29 de desembre i el 3, 4 i 5 de gener en Megagenios. Està dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys en un horari de 09.00 a 13.00 (amb possibilitat d’ampliar).

El taller d’anglès paren xiquets de 4 a 8 anys de Clap! en el Petit Cafè de Vila-real es manté durant el mes de desembre. Cada dimecres (de 17.30 a 18.30) i diumenge (11.30 a 12.30) es desenvoluparan activitats amb les quals es potenciarà la part oral a través de diferents jocs de taula (serà necessari inscriure’s prèviament dirigint-te directament al local).

Sostenibilitat

En quants als tallers de sostenibilitat, Clap! continua amb el seu objectiu de recuperar un espai abandonat d’Almassora i per a açò programa diferents tallers familiars dins de la seua campanya Almassora en Acció. En aquest cas, el mes de desembre servirà perquè tota la família de forma a diferents estructures a partir d’elements vegetals, aconseguint crear el mobiliari d’aquest solar d’una forma totalment sostenible a través del seu taller de la casa arbre (3 de desembre, de 10.30 a 13.00) i el taller de bioconstrucció amb canya (17 de desembre, de 10.30 a 13.00). Els tallers es desenvolupen en el solar situat darrere del CEIP Cardenal Cisneros d’Almassora i serà necessària la inscripció prèvia.

A més, coincidint amb l’Encontre Nadalenc d’Artesania Local i Consum Responsable que es realitza els dies 17 i 18 de desembre a Vila-real, i que es tradueix en una interessant trobada d’artesans locals, Clap! ha preparat un taller familiar de llums d’oli per al 17 de desembre (d’11.00 a 13.30).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Un Nadal sostenible i en anglés amb Clap!

  1. Pingback: Espai Menut | En Navidad, escuelas y campamentos

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!