Castelló + Sostenible arranca la seua segona edició

16298831_1217090298372007_2054222690981225602_n

Sabies que el 20% de les substàncies tòxiques abocades a l’aigua provenen del sector tèxtil? O que per a realitzar una sola samarreta de cotó es necessiten 2900 litres d’aigua? Aquestes i moltes altres qüestions relacionades amb la sostenibilitat, el medi ambient i la moda s’abordaran en el taller que ha preparat Castelló + Sostenible per al dissabte 28 de gener en la Plaça Major de Castelló, d’11.00 a 14.00 i amb entrada lliure.

Amb el taller de moda sostenible, Castelló + Sostenible arranca la seua segona edició. Un total de 12 tallers mensuals que abordaran diferents qüestions relacionades amb l’educació mediambiental i hàbits sostenibles, intentant conscienciar al públic familiar i, sobretot, al públic més jove. Els tallers se celebraran una vegada al mes i es repartiran en diferents localitzacions, com són la Plaça Major, el Passadís de les Arts (Parc Ribalta), El Pinar i la platja del Serradal.

Castelló + Sostenible proposa per al mes de gener un taller de moda sostenible en el qual xiquets i xiquetes coneixeran d’una forma divertida i didàctica alternatives a la moda globalitzada, la importància de reutilitzar materials en la indústria del sector i l’impacte negatiu que genera la indústria de la moda sobre el medi ambient, entre altres qüestions. A més, des d’Arttete han preparat un taller amb el qual podran elaborar les seues pròpies peces de vestir a partir de samarretes velles, teles, materials naturals, etc.

A aquest taller li seguiran altres relacionats amb l’eficiència energètica i petjada carboni, la protecció de la flora autòctona, ecojocs, alimentació sostenible, protecció de l’aigua, protecció de dunes litorals, mobilitat sostenible, solidaritat, agricultura ecològica i ecodiseny, entre uns altres.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!