La volta al món amb l’Orquestra de València i 80 melodies, en l’Auditori de Castelló

la vuelta al mundo en 80 melodias

Imagina recórrer el món, descobrir cadascun dels detalls, tradicions i anècdotes de diferents països i, a més, fer-ho a través de la música i sense moure’ns de Castelló. L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, dins del cicle Concert en família, s’alia amb els solites de l’Orquestra de València i l’actriu Debora Esteve per a donar forma a l’espectacle microteatral La volta al món en 80 melodies. A més de les sessions didàctiques per a escolars que tindran lloc el dijous i divendres previs, el concert s’obri al públic general el diumenge 5 de febrer a les 12.00. El preu de les entrades és de 8 euros.

Una proposta per a tota la família que combina música, narració i recursos multimèdia. Xiquets i xiquetes visitaran i coneixeran diferents països a través de la música i la interacció dels propis músics, encarregats de crear aquest viatge que donarà la volta al món. Xina, Estats Units, Argentina,… A més, el viatge estarà conduït per diferents peces de coneguts compositors com Chopin, Johan Strauss, Rimski Korsakov i Paquito de Rivera, entre uns altres.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!