‘Tocatico-Tocatà’. Teatre per a bebés amb Carles Santos en el Teatre Municipal de Benicàssim

thumbnailsenv2

El seu univers és intens, emocional i ple de genialitat. L’intèrpret i compositor Carles Santos té una capacitat única per a provocar i crear diferents sensacions a través de les seues peces. Basant-se, precisament, en el seu univers, Factoria Los Sánchez i Imaginary Landscape Factory donen forma a l’espectacle infantil Tocatico-Tocatà.

Acostant la modernitat, tant en el so com en el concepte, de l’obra de Santos a xiquets i xiquetes mentre reivindiquen la música i el joc com a força vital. Factoria Los Sánchez i Imaginary Landscape Factory donen forma a Tocatico-Tocatà a través de la música de Carles Santos, com una trucada al joc i a la ruptura de les estructures rígides i tradicionals. Creant imatges que naixen del poder poètic i de com s’alimenten i creixen a través de la música.

Tocatico-Tocatà és una proposta teatral per a bebès (de 0 a 5 anys) que les companyies presenten al costat del músic el dissabte 11 de febrer en el Teatre Municipal de Benicàssim amb doble funció, a les 17.00 i a les 18.30 (35 minuts de durada). Les entrades es poden adquirir online o en la taquilla del teatre per 3 euros.

A més, Santos també estarà el diumenge 12 al costat de la pianista Inés Borràs amb À4 (pots llegir la informació d’aquest espectacle en l’article de Nomepierdoniuna).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “‘Tocatico-Tocatà’. Teatre per a bebés amb Carles Santos en el Teatre Municipal de Benicàssim

  1. Pingback: Santos & Borràs, 'À4' manos en Benicàssim | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!