Cèsar Bona i Pedro García Aguado parlen d’educació a Benicàssim

Cesar_Bona02

El Teatre Municipal de Benicàssim es prepara per a rebre dues importants trobades per a parlar d’educació des de diferents perspectives. Dues cites protagonitzades per César Bona i Pedro García Aguado, als qui ja hem pogut veure abans per Castelló, amb increïble èxit en totes les seues ponències.

Dos dies dedicats a l’educació i als xiquets i les xiquetes, des de la perspectiva dels mestres i des de la de la conducta i el suport als pares. Dues oportunitats perfectes per a debatre i conèixer sobre aquells i aquelles que el dia de matí mouran el món, els xiquets. Ambdues cites seran amb entrada lliure fins a completar aforament.

Després del seu pas per l’Auditori de Castelló el passat 28 de setembre, César Bona torna a posar l’ull de mira en l’educació. El que és un dels cinc millors professors del món estarà el 14 de febrer a les 19.00 en el Teatre Municipal de Benicàssim debatent sobre els models educatius i els hàbits en les aules, parlant sempre de la seua pròpia experiència personal.

Mentre, Pedro García Aguado, conegut per la seua carrera com a esportista i com a mediador en el programa de televisió Hermano mayor, estarà al costat de la psicòloga infantil Nerea López Sánchez el 17 de febrer a les 18.00. En aquest cas el debat se centrarà més en la mediació, les conductes i el paper dels pares i mares.

142229-944-549

_foto de portada César Bona en l’Auditori de Castelló, per Carme Ripollès.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!