Actua en el V Formigues Festival a través del seu concurs de bandes i solistes

IVFormiguesFestival-235-CON LOGOS

Imagina que poden pujar-se a l’escenari d’un festival de música a tocar les seues pròpies cançons, que aconsegueixen donar regna solta a la seua imaginació i creativitat a través de la música i que fins i tot aconsegueixen gravar un single en una discogràfica. No fa falta imaginar tot açò, perquè des del festival de música per a xiquets i xiquetes de Benicàssim, Formigues Festival llancen el seu primer concurs de bandes i solistes que permetrà que la proposta guanyadora actue en la cinquena edició del Formigues Festival, que se celebrarà els dies 13 i 14 de maig de 2017.

Amb el propòsit d’arribar a totes les escoles i acadèmies i d’involucrar al seu públic de forma encara més directa amb el festival, des de l’organització de Formigues Festival llancen aquesta interessant proposta que premia el talent de xicotets i joves. El grup o solista guanyador del concurs, a més d’actuar en l’edició de 2017 del festival, també gravarà un single amb la discogràfica La Seta Azul.

Per a participar tan sols cal tindre entre 5 a 16 anys, tindre un repertori de cançons per a cobrir 30 minuts d’actuació i que les composicions estiguen dirigides al públic familiar. Amb l’objectiu que xiquets i adults puguen treballar en les seues composicions i donar-los forma amb temps, el termini de lliurament serà del 6 al 20 de febrer de 2017. Una vegada enviades, serà un jurat professional, compost per David Díaz (FIB), Paula Quintana (Radio 3), Núria Muntaner (Minimúsica) i David Hernández (Espai Menut), l’encarregat de decidir què proposta passarà a formar part del Fomigues Festival.

CARTEL CONCURSO FORMIGUES

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

4 thoughts on “Actua en el V Formigues Festival a través del seu concurs de bandes i solistes

 1. Pingback: Espai Menut | The Pinker Tones y La Chica Charcos, primeras confirmaciones del V Formigues Festival

 2. Pingback: Espai Menut | Formigues Festival celebra su propio fin de año en Benicàssim

 3. Hola, me pongo en contacto con vosotros porque el Auditori de Castellón el 5 de febrero ofrece el concierto en familia: “La volta al món en 80 melodies”, que és un espectacle musicoteatral en què la
  música, narració i recursos multimèdia es combinen d’una manera didàctica
  i divertida. Els músics ens aniran contant les vivències, anècdotes i coneixements
  musicals dels països que van visitant per tot el món. El concert
  està concebut de manera que els músics interactuen en diferents moments
  amb els alumnes juntament amb l’actriu, interpretant escenes musicals xineses,
  Además, TODOJUGUETE ofrecerá talleres infantiles y soreto de instrumentos musicales y disfraces antes del concierto.
  musicals americans, tangos, o percussió africana.

 4. Pingback: Espai Menut | Las Eléctricas ganan el I Concurso de Bandas Formigues Festival

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!