Al febrer, Sentim els Parcs. Rock, esport i sostenibilitat

1

Malgrat que el mes de febrer ha començat amb mal peu meteorològicament parlant, i el risc de fort vent va provocar, segons van informar des de l’Ajuntament de Castelló, que se suspenguera la primera cita de Sentim els Parcs del mes de febrer, la qual comptava amb activitats de pesca i el concert del grup de blues Back in Time.

Però febrer continua i ens brinda dos noves cites amb el cicle d’activitats esportives, mediambientals i música en directe Sentim els Parcs. Seguint la seua tònica habitual, cada diumenge al matí d’11.00 a 14.00 es desenvoluparan les activitats i tallers i a les 12.30 tindrà lloc el concert a càrrec de diferents propostes locals. La programació està pensada per al públic familiar i té com a objectiu dinamitzar la ciutat, ja que cada setmana se celebra en una localització diferent. A més, tot amb entrada lliure.

Sentim els Parcs arribarà al Parc de les Comunicacions el 12 de febrer amb activitats de sensibilització mediambiental i un taller de tennis taula. A més, el toc musical ho posarà el trio de rock castellonenc Try.

El Grau de Castelló, concretament el Parc de la Panderola, també es converteix en destinació de Sentim els Parcs. Serà el 26 de febrer amb, a més d’activitats de sensibilització mediambiental, un taller molt interessant de bàsquet amb cadira de rodes. I el tancament a càrrec del quintet de rock Armas de fuego.

sentimelsparcs_febrer

_foto de portada Armas de Fuego, por Adrián Morote.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!