El Teatre Principal de Castelló s’ompli de color amb ‘Dot’, Premi Max 2015 a Millor espectacle infantil

dot1

A partir del treball de l’artista nord-americà Sol LeWitt,la companyia Maduixa Teatre utilitza com a punt de partida una paret blanca gegant en el seu espectacle Dot. Una paret que transforma en un espai de color per a explicar la història de Laia, obsessionada amb esborrar qualsevol taca que aparega en aqueixa paret, i Dot, qui li mostrarà aqueix món de màgia i imaginació.

Junts emprendran un viatge a través de la música i el color, amb un espectacle en el qual es conjuguen la dansa, el teatre, la música i les noves tecnologies. A més a més, Dot compta amb el Premi Max de les Arts Escèniques 2015 al Millor espectacle infantil.

Maduixa Teatre aconsegueix obrir les portes perquè xiquets i xiquetes viatgen a un món en el qual trobaran una mica de màgia i molta imaginació. Un crit a tot allò impossible que es fa possible. Dot torna a Castelló el diumenge 26 de febrer. Serà en el Teatre Principal a les 19.00, el preu de les entrades és de 5 a 15 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!