El circ assalta els carrers amb Almassora Circ

Pardo2a

El circ torna a assaltar les places d’Almassora. Un total de sis propostes circenses ocupen la programació 2016-17 d’Almassora Circ, un cicle de circ per a públic familiar i infantil, a l’aire lliure i amb entrada lliure. La cita aterrarà en diferents localitzacions un dissabte de cada mes.

Almassora Circ porta una temporada amb propostes de tot tipus. Els encarregats de començar aquesta edició seran els Malabreikers o, la qual cosa és el mateix, els pallassos Beto i Tornillo. Malabreikers és un espectacle que combina el retro-break amb els malabars, les acrobàcies i, com no podia ser d’una altra manera, molt humor.
També el circ com a eina per a conèixer què succeeix durant la jornada d’un particular escombrariaire amb Tras la escoba de la Cia. Barré; un espectacle de teatre gestual i circ. Però també tot allò que passa a l’interior d’una fàbrica… Una particular fàbrica en la qual conviuen un músic capaç de generar música amb tots els elements i un mag que fa desaparèixer les coses… És L’engranatge de La Finestra Nou Circ, que també estarà a Almassora Circ amb La família Romanesku. I, és que, aquesta família no és una família normal, cal estar preparat per a submergir-se en les seues històries surrealistes, que fregaran els il·lògic i ridícul a força d’acrobàcies per l’aire i malabars.

Amb una perfecta combinació entre circ i teatre, Jean Philippe Kikolas porta Sin remite, la història d’un entranyable personatge que aconseguirà introduir al públic en el seu particular món. Tal com sempre aconsegueix Purpurina Circus, en aquest cas amb La boîte de bonheur; la història de Víctor, un jove que està perdudament enamorat d’Estela, però ella es va amb un altre xic. Tot dóna un gir, fins que Víctor rep una misteriosa caixa… La caixa de la felicitat.

Almassora Circ

  • 15 octubre. Plaza Pere Cornell. Malabreikers: Malabreikers
  • 19 novembre. Plaça Santa Isabel. Jean Philippe Kikolas: Sense remitent
  • 17 desembre. Plaza de les Víctimes del Terrorisme. La Finestra Nou Circ: La família Romanesku
  • 21 gener. Plaza de Tots Santos. Cia. Barré: Tras la escoba
  • 18 febrer. Plaza del Botànic Calduch. La Finestra Nou Circ: L’engranatge
  • 18 març. Plaça Santa Teresa. Purpurina Circus: La boîte de bonheur

sinremite2

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “El circ assalta els carrers amb Almassora Circ

  1. Pingback: Espai Menut | La XXIV Mostra de Teatre Reclam, para todos los públicos

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!