Arranca la segona temporada del Circuit Titellavolta

Alcala exposicion 2

Després de la experiència de la primera edició, el Circuit Titellavolta torna el mes de març de 2017 amb l’objectiu d’acostar el món del teatre amb titelles fins a huit localitats de la província de Castelló.

En cadascuna d’aquestes etapes serà possible observar d’a prop els ninots a través de les exposicions guiades pels professionals de CeBe Muntatges Teatrals, però també fabricar-los i rebre les instruccions per al seu maneig. Cadascuna de les parades es rematarà amb la posada en escena de l’obra Monstruos, a càrrec de la companyia Xarop Teatre. Les activitats tindran caràcter gratuït per al públic i estan recomanades per a totes les edats.

La primera de les parades tindrà lloc a Cortes d’Arenós, entre el dijous 2 i el dissabte 4 de març. Serà l’edifici de l’Ajuntament d’aquesta localitat de l’Alt Millars el centre de tota l’activitat en aqueixos tres dies. En la primera jornada del dijous s’obrirà l’exposició guiada d’una trentena de titelles pertanyents a CeBe Muntatges Teatrals (de 16.00 a 19.00). I el mateix ocorrerà la vesprada del divendres, amb la sessió del matí dedicat a les visites d’escolars.

El dissabte, doble activitat. Al matí, d’11.00 a 14.00, taller de fabricació i maneig de titelles; i a la vesprada, a les 17.00, representació de l’obra Monstruos, la més recent creació de Xarop Teatre, que ha passat ja per diversos festivals nacionals. Carles Benlliure i Rebeca Castro, amb l’assistència tècnica de Rubén Milián, desenvolupen una divertida història d’amistat apta per tota la família en la qual destaquen la necessitat de mirar a la por directament als ulls per a dur a terme tots els propòsits marcats.

Segona temporada del Circuit Titellavolta

  • Del 2 al 4 de març. Cortes d’Arenós
  • Del 10 al 12 de març. Figueroles
  • Del 30 de març a l’1 d’abril. Fondeguilla
  • Del 6 al 8 d’abril. Albocàsser
  • Del 26 al 28 d’abril. Sant Jordi
  • Del 18 al 20 de maig. Orpesa
  • Del 8 al 10 de juny. Xèrica
  • Del 21 al 23 de setembre. Forcall
Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!