Taller de samplers i loops amb Le Parody

16819336_1461969597184128_3876843288811037411_oCada vegada que es puja a un escenari aconsegueix deixar atònit al públic. Tal vegada siga perquè sempre impressiona veure-la en acció, per la singularitat del seu so, per les atmosferes sonores que és capaç de crear o siga una combinació de totes. Le Parody, nom artístic de Sole Parody, és capaç de moure’s entre el pop, el folk i l’electrònica aconseguint donar forma a música nova a través de sons tradicionals.

Le Parody torna a Castelló, però aquesta vegada ho fa amb una proposta molt especial. I ho fa dins de la programació de Encontres Musicals (organitzats per Born!Music i la Universitat Jaume I), un cicle que acosta a diferents artistes amb el públic a través de diferents proposades com a acústics, tallers, conferències, entrevistes, etc.

Ara li toca el torn a Le Parody amb un taller de sampler i loops dirigit a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys. Construiran ritmes i melodies utilitzant pedals, samplers i gravadores. En un taller de 2 hores de durada descobriran que existeixen mil maneres de fer cançons, tal com demostra Le Parody cada vegada que trepitja un escenari.

El taller tindrà lloc el dissabte 4 de març a la Llotja del Cànem a les 17.30. Amb entrada lliure, però és necessari inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a sasc@uji.es o cridant al 964 728 872.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!