Princeses lluitadores i ‘absurds’ pallassos amb La Troupe Malabó en el cicle Cuencuentahucha i Zona 3

superdona

El cap de setmana del 27 i 28 de gener hi ha doble cita amb la coneguda companyia de teatre i circ La Troupe Malabó. Dos espectacles en dos llocs diferents perquè xiquets i xiquetes gaudisquen a través del teatre i l’humor.

La primera cita serà amb el cicle Cuencuentahucha, el cicle de teatre infantil i marionetes impulsat des de la Fundació Caixa Castelló. La Troupe Malabó estarà amb Super dóna en el Saló d’Actes de l’Edifici Guardiola el divendres 27 de gener a les 18.30 (durada 55 minuts), amb entrada gratuïta (fins a completar aforament) i dirigida a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys. Juliana és qui s’amaga després del nom de Super dóna, qui, després d’ingerir un elixir, es converteix en una antiheroina. Una esvalotada Super dóna encarregada d’explicar les històries més divertides i sinceres d’aquelles princeses guerreres i lluitadores del segle XXI.

La segona cita de la Troupe Malabó tindrà un toc molt màgic a través de l’espectacle Abra cadabra (durada 55 minuts); apta per a tots els públics. Serà el dissabte 28 en la Sala Zona 3 a les 17.30, amb una aportació de 4 euros. En aquest cas la Sala Zona 3 ens donarà a conèixer a Jer Trudis, una maga russa, i al seu alumne, Rebeco. Tots dos mostraran les seues habilitats amb mocadors, viatges en l’espai-temps i un munt de divertides sorpreses. A més, la Sala Zona 3 organitzarà el 4 de febrer (de 10.30 a 11.30) una classe introductòria gratuïta (places limitades) sobre creació de videojocs per a xiquets i xiquetes i introduir-los en el món gamer mentre exploren amb la seua creativitat.

la troupe malabo abracadabra 1

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!