L’animat rock de The Sigmunds despedix gener en Sentim els Parcs

thesigmunds

Les activitats de sostenibilitat ambiental i les esportives completaran la programació d’aquesta campanya que tots els diumenges al matí ofereix una alternativa d’oci i cultura per a tots els públics en diferents racons de la ciutat. El rock protagonitza l’apartat musical de la campanya Sentim els Parcs, que torna a les places i jardins de tots els districtes de Castelló després de l’aturada nadalenca. Com sempre, les activitats es desenvoluparan entre les 11.00 i 14.00, i els concerts a les 12.30.

La programació de gener arranca aquest diumenge 15 en la plaça Illes Columbretes amb un cartell encapçalada pel grup de rock Herbasana, els qui s’autodefineixen com “un grup de rock format amb gent de molt diferent origen musical, que ens permet donar als temes nostra pròpia personalitat. Tenim dos vessants, d’una banda toquem covers de diferents grups i també componem temes propis”. El futbol sala serà l’esport que acompanye en aquesta ocasió a la música rock mentre que l’associació de veïns Mestrets organitzarà tallers, exhibicions i activitats per a públic familiar. 

El 22 de gener, Sentim els Parcs es traslladarà a la plaça Bucarest, en el districte Est. Les activitats esportives es dedicaran a donar a conèixer un esport com l’handbol, amb gran tradició a Castelló, i hi haurà tallers de sostenibilitat ambiental. La música tornarà a sonar a rock amb l’actuació de Steel N Silk, un duo format per Andrea Vitacca (veu) i Javier Matheo (guitarra), que fa versions de les millors bandes de Rock , Hard Rock i Rock n´Roll.

La programació de gener es tancarà el diumenge 29 amb activitats de sostenibilitat ambiental, esgrima i la música rock de The Sigmunds en la plaça Ric Terde.

cartell_sentimelsparcs_gener

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!