El Petit Liceu Familiar adapta l’obra de Mozart al públic infantil en el Teatre Muncipal de Benicàssim

4500-102_-r_a_bofill

Dins dels projectes del Gran Teatre del Liceu, es troba una branca que dedica els seus projectes el públic familiar i infantil. Es tracta del Petit Liceu Familiar, que manté la qualitat del segell de la companyia i l’adapta a propostes interessants amb les quals xiquets i xiquetes s’acosten a les arts escèniques. Est és el cas de La petita flauta màgica, i que es podrà disfrutar en el Teatre Municipal de Benicàssim el diumenge 22 de gener a les 18.30. L’obra és apta per a tots els públics i l’entrada, que es pot adquirir online o en el propi teatre, és de 3 euros.

La petita flauta màgica és una història basada en La flauta màgica de Mozart, adaptada per al públic infantil. En ella coneixerem a Papageno, l’encarregat d’explicar-nos les aventures que ha viscut al costat del seu amic el príncep Tamino quan van ser fins a terres llunyanes per a rescatar a la princesa Pamina. La princesa, filla de la Reina de la Nit, està presa pel malvat Sarastro, i Papageno i Tamino hauran d’alliberar-la, acompanyats d’una flauta i un piano.

Un viatge ple d’aventures i moltes sorpreses, en el qual les coses no són el que semblen i en el qual els personatges coneixeran nous llocs, gent i instruments curiosos. La petita flauta màgica a més compta amb una destacable escenografia que fa encara més sorprenent aquesta proposta.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!