The Pinker Trones i La Chica Charcos, primeres confirmacions del V Formigues Festival

La Chica Charcos

Música, ball i certes pinzellades de teatre. El festival de música (i moltes coses més) per a tota la família Formigues Festival anuncia els dos primers noms que donen forma al cartell de la qual serà la seua cinquena edició, i que se celebrarà els dies 13 i 14 de maig a Benicàssim. A més, el festival posa a la venda a un preu reduït els abonaments per a adults per 10€ i per a xiquets/as per 8 €.

I, és que, Míster Fúria (veu, harmònica, melòdica, kazoo i ukelele) i Professor Manso (percussió, glockenspiel i vós) al costat de Dj Niño (guitarra i veu) no es volen perdre la cita amb el Formigues Festival. Amb més de 15 anys de trajectòria la proposta de The Pinker Tones fusiona la música electrònica, indie, pop i dance per a explicar la història de Rolf & Flor, una sèrie de CD-llibres i de la qual s’han anat donant a conèixer diferents lliuraments que explicaven les aventures de Rolf, un xiquet de Barcelona mig alemany, i Flor, una xiqueta de Nova York. La història de The Pinker Tones és el resultat de diferents projectes i desenvolupar múltiples treballs en diferents camps, aconseguint donar forma a històries increïbles a través de la música. El trio estarà a Benicàssim amb el seu espectacle acústic Rolf & Flor en Londres, l’última publicació de la sèrie.

La segona confirmació que s’afig al cartell del Fomigues Festival té tocs de música, poesia, clown i contes. La Chica Charcos (Patrícia Charcos és qui es troba després d’aquest nom) s’alia en aquest cas amb The Katiuskas Band, format per bateria i baix, per a donar forma a un nou projecte que han convertit en un “concert d’històries”. A més, presenten recent treball, el disc-lliure Un Elefante En Mi Lavadora (2016).

A més, Formigues Festival prepara la seua cinquena edició amb una gran novetat, i és que el festival llança el seu primer concurs de bandes i/o artistes per a xiquets i xiquetes i amb el qual tindran l’opció de formar part del cartell de la pròxima edició del Formigues Festival i gravar un single amb La Seta Azul (el concurs s’obrirà del 6 al 20 de febrer, tota la informació en aquest article).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “The Pinker Trones i La Chica Charcos, primeres confirmacions del V Formigues Festival

  1. Pingback: Espai Menut | Formigues Festival celebra su propio fin de año en Benicàssim

  2. Pingback: Espai Menut | El V Formigues Festival también bailará con Yo Soy Ratón y Siamiss Dj's

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!