El V Formigues Festival també ballarà amb Yo Soy Ratón i Siamiss Dj’s

7_SIAMISS

La cinquena edició del Formigues Festival s’ha proposat, no solament que xiquets i xiquetes gaudisquen de l’experiència d’un festival fet a la seua mesura, sinó que tota la família puga fer-ho. Després de l’anunci dels primers noms del cartell, amb The Pinker Tones i La Chica Charcos, el festival, que celebra la seua pròxima edició el 13 i 14 de maig a Benicàssim, afig dos nous noms al seu cartell.

Yo Soy Ratón és una proposta musical que aconsegueix que xiquets i adults s’endinsen en un autèntic viatge musical. Després de Yo Soy Ratón es troba l’educador i músic Manu Rubio, qui ha sigut capaç de crear un espectacle en el qual tot tipus de públic és capaç de trobar-se a través dels seus missatges de respecte i comprensió. Tot açò acompanyat per cançons enèrgiques.

Després d’una dècada al comandament dels plats del Pop Bar de la coneguda sala Razzmatazz, Anna i María o, com també es coneixen, Siamiss Dj’s tornen a la càrrega, però aquesta vegada amb una proposta dirigida a tota la família. I, és que, una sessió de Siamiss Dj’s és perfecta per a aquells pares i/o mares que no es perdien cap festival i els enyoren, però ara volen compartir-los amb els seus fills mentre sonen aquells clàssics dels seixanta, però també els hits de l’electrònica més contemporània.

· Abonament Formigues Festival + Allotjament Family

És possible adquirir a través de la seua pàgina web l’abonament complet per a la cinquena edició del Formigues, tant per a adult a partir de 15 euros com per a xiquet/a a partir d’11 euros. A més, des del festival també llancen uns packs amb allotjament amb preus especials per a famílies.

La cinquena edició del *Formigues Festival s’ha proposat, no solament que xiquets i xiquetes gaudisquen de l’experiència d’un festival fet a la seua mesura, sinó que tota la família puga fer-ho. Després de l’anunci dels primers noms del cartell, amb *The *Pinker *Tones i La Xica Tolls, el festival, que celebra la seua pròxima edició del 13 al 14 de maig a Benicàssim, afig dos nous noms al seu cartell.

Jo Sóc Ratolí és una proposta musical que aconsegueix que xiquets i adults s’endinsen en un autèntic viatge musical. Després de Jo Sóc Ratolí es troba l’educador i músic Manu Rubio, qui ha sigut capaç de crear un espectacle en el qual tot tipus de públic és capaç de trobar-se a través dels seus missatges de respecte i comprensió. Tot açò acompanyat per cançons *pegadizas i enèrgiques.

Després d’una dècada al comandament dels plats del Pop Bar de la coneguda sala *Razzmatazz, Anna i María o, la qual cosa és el mateix, *Siamiss *Dj’s tornen a la càrrega, però aquesta vegada amb una proposta dirigida a tota la família. I, és que, una sessió de *Siamiss *Dj’s és perfecta per a aquells pares i/o mares que no es perdien cap festival i els enyoren, però ara volen compartir-los amb els seus fills mentre sonen aquells clàssics dels seixanta, però també els *hits de l’electrònica més contemporània.

Abonament *Formigues Festival + Allotjament *Family 
És possible adquirir a través de la seua pàgina web l’abonament complet per a la cinquena edició del *Formigues, tant per a adult a partir de 15 euros com per a xiquet/a a partir d’11 euros. A més, des del festival també llancen uns *packs amb allotjament amb preus especials per a famílies.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!