Dansa i hip hop en la festa de presentació del Formigues Festival amb Brodas Bros

hipstory-gal1

Menys d’un mes per a estar cantant, ballant i, sobretot, gaudint en la cinquena edició del Formigues Festival els dies 13 i 14 de maig a Benicàssim (consulta la guia d’Espai Menut del Formigues Festival ací, amb la programació musical i les activitats extramusicals). Però abans de tot açò, el festival ha preparat una festa de presentació molt hiphopera amb la companyia de hip hop, dansa i cultura urbana Brodas Bros i la seua Hipstory el diumenge 30 d’abril a les 18.30 en el Teatre Municipal de Benicàssim. El preu de l’entrada és de 3 euros, i es poden adquirir online o en la pròpia taquilla del teatre.

Cinc ballarins i un músic donen forma a Hipstory, un repàs a la història de dos dels elements més importants de la cultura del hip-hop com són la dansa i la música a través d’un complet espectacle. Combinació de coreografies, gags, parts de narració i la inestimable ajuda del propi públic, que formarà part activa de l’espectacle.

Brodas Bros llança una proposta que acosta la dansa i, en aquest cas, la cultura hip-hop al públic infantil i juvenil. Des dels inicis de l’hip-hop en 1960 fins a l’actualitat, sense oblidar subgèneres com el funk o el beatbox en el cas de la música, ni desmerèixer tots els estils del ball, com el popping, locking, b-boying, etc.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!