L’Auditori de Castelló acosta el jazz al públic familiar amb ‘Açò és jazz’

armstrong-louis-5484a51219bb8

Louis Armstrong, Laika Fatien o Mahalia Jackson són alguns dels llegendaris artistes jazz que visitaran l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. I ho faran a través de la proposta per a públic familiar Açò és jazz, dins del cicle Concert en família de l’Auditori, que acosta el jazz a xiquets i xiquetes d’una forma didàctica i divertida. Serà el dissabte 29 d’abril a les 18.00 (a més de l’activitat didàctica dirigida a escolars que tindrà lloc el divendres 28).

Açò és jazz es val d’una posada en escena a la qual donen forma quatre músics, Rafa Palomar al saxo, Vicent Colonques al piano, Ignasi Navarro al contrabaix i Carlos Mercado a la bateria, al costat de la veu de Núria Pallarés. Aquesta última també en el paper de narradora, encarregada de guiar al públic i introduir els continguts a través d’imatges i recuperant els temes més significatius del gènere.

El propòsit amb el qual naix aquesta proposta és el de realitzar un complet repàs a la història del jazz i les singularitats d’aquest gènere musical. Aconseguir que xiquets i xiquetes coneguen els seus autors, èpoques i estils a través dels diferents subgèneres que es poden trobar en el jazz, com el blues, swing, fusió i ragtime, entre altres.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!