Contra l’acaçament escolar, ‘Nada será igual’

nada sera igual

Aprofitant la commemoració del Dia Mundial contra el Bullying, la Plaça de Les Aules de Castelló es convertirà el 2 de maig (13.00) en l’epicentre de la lluita contra la violència en les aules amb un acte que reunirà a diferents estudiants a través d’una interessant iniciativa materialitzada en el projecte impulsat per Víctor Antolí, director de l’Escola Municipal de Teatre de Castelló (EMTC) i creador del projecte educatiu Nada será igual, una tv-movie contra l’assetjament escolar.

Nada será igual serà el punt àlgid d’una campanya en positiu que naix amb l’objectiu de sensibilitzar als estudiants de la magnitud del problema de l’assetjament escolar i conscienciar-los d’adoptar una postura de tolerància zero si presencien o pateixen casos de bullying.

Durant l’acte s’explicarà també amb la presència de dos referents per als joves com són el youtuber Alex Stone i el raper Arkano.

‘Nada será igual’

El director del mig metratge, que reflecteix la realitat de l’assetjament escolar en la pell del personatge d’Alexandra, ha desgranat una iniciativa “més que nova, que compta amb el respatler i reconeixement de tota la comunitat educativa, i per a la qual hem citat a tots els instituts de la província al fet que realitzen una acció conjunta amb nosaltres”. Amb aquest objectiu, ha afegit Antolí, “els estudiants hauran de redactar una carta de suport a aquest personatge que pateix assetjament escolar en el que suposa una forma innovadora per a treballar la violència en les aules amb els alumnes”. Pel que es realitzarà un visionat de Nada será igual i, posteriorment, redactaran amb el professor una carta en positiu de suport a Alexandra.

La tv-movie s’ha convertit en un projecte educatiu que ha tingut molt bon acolliment per part de la comunitat educativa. S’han realitzat diferents visionats per tota la província. A més, directors, professors i psicòlegs s’han bolcat valorant molt positivament aquesta eina com a recurs educatiu per a abordar un tema tan sensible com l’assetjament escolar.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!