Viatge al País de les Meravelles amb ‘Alicia, el musical’ en l’Auditori de Castelló

alicia musical 2

La Reina de Cors, l’Eruga Blava, la Gateta de Cheshire, Barret Boig,… Segur que tu també has celebrat algun no-aniversari. La companyia de teatre La Maquineta, amb una extensa trajectòria donant forma a espectacles musicals per al públic familiar, porta a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, de la mà de la productora Aquemarropa, el musical d’Alícia al País de les Meravelles, els dies 6 i 7 de maig.

Alicia és una jove inquieta i imaginativa. Prompte coneixerà a Sr. Conill, qui l’endinsarà en un lloc en el qual els somnis es fan realitat. Un món ple de fantasia en el qual farà nous amics, viurà nombroses i eixelebrades aventures i s’enfrontarà a la Reina de Cors.

Alicia. El musical ha aconseguit gran èxit. I és que es tracta d’una proposta adaptada al públic familiar, basada en el llenguatge del musical amb una treballada posada en escena, amb música, teatre i interacció amb el públic. La fórmula perfecta perquè xiquets i xiquetes s’endinsen en el màgic món d’Alicia a través de valors universals i al ritme de les cançons.

Alicia. El musical

Dies: 6 i 7 maig
Lloc: Auditori i Palau de Congressos de Castelló
Hora: 17.00 (dissabte 6) i 12.00 (diumenge 7)
Durada: 90 minuts
Edat: de 2 a 12 anys
Preu: 15 euros (venda anticipada online o en la pròpia taquilla de l’Auditori)

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!