8 lectures infantils i juvenils per al Dia del Llibre

portadas libros 2017

Amb el Dia del Llibre molt prop, i amb unes ganes infinites que xiquets i xiquetes coneguen i es deixen portar pel plaer de llegir, des de la llibreria Argot de Castelló (c/ Sant Vicent, 16) ens recomanen alguns títols per a públic infantil i juvenil* que es poden convertir en el regal perfecte per al pròxim 23 d’abril. I si el que busques són lectures per a adults, en Nomepierdoniuna han elaborat un llistat de 15 títols d’autors locals.

Des del conegut món d’Harry Potter fins als contes d’Eloy Moreno, històries plenes de tradició castellonenca i per a resoldre misteris. També obres per a bebès, per a públic juvenil, per a gaudir en família, d’autors locals, nacionals i internacionals i en valencià i castellà. Pren nota.

Cuentos para entender el mundo 2

Cuentos para entender el mundo Eloy MorenoAutor: Eloy Moreno
Editorial: Eloy Moreno
Edat recomanada: a partir de 5-6 anys
Es tracta de la segona part de Contes per a entendre el món. Un llibre dedicat a tots els que segueixen sent xiquets encara que els adults els obliguen a dissimular-ho. Són 35 contes curts que els faran pensar, reflexionar, sentir, viure…

Perduda entre canyes

0069905_perduda-entre-canyes-amb-proposta-didacticaAutors: Mari Carmen Aldás i Vicent Jaume Almela
Editorial: Creamos Talentos Literarios
Amb est lliure xiquets i xiquetes coneixeran les festes de la Magdalena a través d’un recorregut per les diferents tradicions que emboliquen aquest món i que es transmeten entre generacions, com la Romeria dels Canyes. El conte està acompanyat per una unitat didàctica.

Harry Potter y el legado maldito

0108372_harry-potter-y-el-legado-maldito-8Autora: J.K. Rowling
Editorial: Salamandra
Edat recomanada: a partir de 9 anys
Sempre va ser difícil ser Harry Potter i no és molt més fàcil ara que és un empleat amb excés de treball del Ministeri de Màgia, un marit i pare de tres xiquets en edat escolar. Mentre Harry s’enfronta amb un passat que es nega a romandre on pertany, el seu fill menor Albus ha de lluitar amb el pes d’una herència familiar que mai va voler. Com el passat i el present es fusionen, pare i fill descobreixen una veritat incòmoda: a voltes, la foscor ve de llocs inesperats.

Animales fantásticos y dónde encontrarlos

animales fantasticos y donde encontrarlosAutora: J.K. Rowling
Editorial: Salamandra
Edat recomanada: de 9 a 15 anys
Aquest compendi de criatures màgiques elaborat per Newt Scamander ha delectat a generacions senceres de mags, convertint-se en un clàssic del gènere. Ara, aquesta edició actualitzada amb un pròleg de Newt, es revelen sis nous animals amb prou faenes coneguts fora de la comunitat màgica. Així, els muggles tindran també l’oportunitat de descobrir on viu el Thunderbird, què menja el puffskein i per què és convenient apartar els objectes brillants de la vista dels Escarbatos.

El misterio del violín desaparecido

el misterio del violin desaparecidoAutor: Geronimo Stilton
Editorial: Planeta
Edat recomanada: a partir de 7 anys
Quan faltaven pocs dies perquè se celebrara el Certamen de Serenates de Malson en el castell dels Tenebrax, van començar a ocórrer coses estranyes: fins i tot va desaparèixer el valuós violí del comte Van der Viol!

El mag Vicentet

el mago vicentinAutor: Miguel Alayrach
Il·lustració: Aurora Ruá
Editorial: Sargantana Ediciones
Edat recomanada: de 5 a 8 anys
Vicentet acaba de prendre la decisió més important de la seua vida: De major serà mag!

En Pol va a casa de la seva cosina

en pol se va a casa de la seva cosinaAutora i il·lustradora: Liesbet Slegers
Editorial: Edicions Baula
Edat recomanada: de 0 a 2 anys
Amb les paraules i els ulls d’un infant, el petit Pol explica els primers passos pel seu món. I a tot arreu trobarà amics. Llibre especial per als més xicotets amb pàgines llavables i vores arredonides.

Tombatossals i el codi dels gegants

Tombatossals i el Codi dels GegantsAutors: Excalibur Animación
Editorial: Editorial de Tinta
La mitologia de Castelló i les seues comarques. Un llibre-compte amb il·lustracions per a acolorir que farà les delícies de grans i xicotets en una història formidable. Les il·lustracions i els textos formen part de la preproducció d’un curtmetratge cinematogràfic, realitzat per l’equip d’artistes Excalibur Animació. La narració i il·lustracions d’aquest conte són una versió original i lliure, basada en les narracions populars de transmissió oral, que van donar origen al mite del gegant Tombatossals, del gran J.Pascual i Tirat (1930).

*Tots els llibres del llistat els pots trobar en Argot

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “8 lectures infantils i juvenils per al Dia del Llibre

  1. Pingback: 15 títulos de autores de CS para el Día del Libro | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!