Las Eléctricas guanyen el I Concurs de Bandes Formigues Festival

electricas-1200x797

The Pinker Tones, Yo Soy Ratón, La Chica Charcos, Siamiss Dj’s i, les noves incorporacions, Las Eléctricas i Sedajazz Kids Band. El cartell de la cinquena edició del Formigues Festival, que se celebrarà el 13 i 14 de maig a Benicàssim, va prenent forma i, encara que encara falten més sorpreses i noms per desvetlar, a les confirmacions ja anunciades s’uneixen les propostes guanyadores del I Concurs de Bandes Formigues Festival. L’abonament complet per al festival ja es pot adquirir online a partir de 17 euros per a adults i 12 euros per a xiquets/es.

Després d’un període en el qual xiquets i xiquetes de tota Espanya han pogut presentar les seues propostes, ha sigut un jurat professional format per David Díaz (FIB), Paula Quintana (Radio 3), Núria Muntaner (Minimúsica) i David Hernández (Espai Menut) l’encarregat d’escollir a les bandes classificades.

Una d’elles arriba des de Gijón. Són Las Eléctricas, banda a la qual donen forma Mar, Maya, Elena, Isabel, Norah, Inés i David, d’entre 10 i 13 anys. Las Eléctricas ha sigut la banda guanyadora del concurs, per la qual cosa, a més de pujar-se a l’escenari del Formigues Festival el 14 de maig, també gravaran el seu single “Escuela”, cançó amb la qual han guanyat el concurs, en La Seta Azul.

La segona proposta classificada en el concurs i que també podrem disfrutar en el festival arriba des de valència, Sedajazz Kids Band. Han aconseguit un merescut segon lloc gràcies a la seua adaptació de el “Royal Garden Blues” de Clarence Williams.

Els i les finalistes del I Concurs de Bandes Formigues Festival

Entre els finalistes del concurs també està Black and Beat, al que donen vida, música i veu quatre xiquets de 15 anys de Boadilla del Monte (Madrid): Agustina, Conrado, Lucas i Diego, autors de “Teen years”, el tema que han portat al Formigues. Els castellonencs The Crazy Goats i la solista Fanny Bolado completen el llistat dels cinc finalistes d’aquesta primera edició del certamen.

Castelló s’ha bolcat amb quatre propostes: les de dos grups (Downloads i The Crazy Goats) i dos solistes (Fanny Bolado i Mauro Cyan). També han fet una aposta ferma des de l’Alcora, amb doblet inclòs: Terra Argila i The Little Band Theory, i Orpesa, amb banDÉAN.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

3 thoughts on “Las Eléctricas guanyen el I Concurs de Bandes Formigues Festival

  1. Pingback: Espai Menut | Guía del V Formigues Festival

  2. Pingback: El festival de música para niños – Castellón es cultura

  3. Pingback: Espai Menut | Un concurso de bandas para participar en el VI Formigues Festival

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!