En Pasqua, Aperitíteres a Orpesa

Entre el 13 i el 16 d’abril, les titelles seran els protagonistes en l’Espai Cultural (carrer Benicarló, s/n) d’Orpesa amb Aperitíteres, un aperitiu organitzat per l’Ajuntament d’Oropesa i coordinat per CeBE Muntatges Teatrals. Aquesta cita va sorgir en 2016 com a avanç del conegut festival estiuenc Títeres a la Mar, que es porta celebrant en Oropesa des de fa 15 anys.

Durant els matins del dijous i del divendres estaran els carrers plens d’animació. S’encarregarà Teatro Destellos, una companyia de Getafe (Madrid), amb El mundo de Oz. Quatre amics volen arribar al regne d’Oz per a trobar al mag que faça realitat els seus desitjos. Un lleó covard que cerca trobar valor, un espantall a la recerca d’un cervell que li done intel·ligència, un home de llanda darrere d’un cor, i la incansable Dorita faran partícips de les seues aventures als qui desitgen acompanyar-los en el seu recorregut per la localitat, des de la plaça Mallorca al Espai Cultural.

L’Espai Cultural serà de nou l’epicentre de l’activitat. El dijous 13 es podrà veure Mi amor es un colador, de la companyia argentina Títeres Barrilete. Una trucada al respecte cap a qualsevol ser, amb independència de la seua aparença, realitzada a través d’una obra en la qual els titellaires es veuen obligats a construir un ninot amb objectes reciclats, ja que se’ls ha oblidat portar-se a un dels protagonistes. La gosseta Nina es trobarà amb un company inesperat al que li costarà acceptar (recomanada a partir de 5 anys).

La companyia colombiana La Pinzón –en l’actualitat a Castelló- juntament amb Piluka Art, estrenarà el divendres 14 FOR+, una obra destinada a bebès a partir de 12 mesos. Una invitació a viatjar al costat de Pupi a través dels seus somnis, on juga amb les formes, que dansen i canten al ritme de l’alegria del color. En aquest món tot és possible i quan el protagonista es desperta alguna cosa dins d’ell ha canviat, i també a l’interior de l’espectador.

El dissabte 15 serà el torn de Vicente, el pirata valiente, a càrrec de la companyia il·licitana La Carreta Teatro. Es tracta d’un màgic i poètic espectacle que narra l’aventura d’un xiquet que vol ser pirata i viatjar al fons del mar. L’assistent es veu embolicat per un espectacle per als sentits amb un component molt visual (recomanada a partir de 2 anys).

El tancament serà a càrrec de les aragoneses Títeres Sin Cabeza i Teatro Arbolé amb Kikiriguau. Ací no es parla amb el llenguatge dels humans sinó amb el dels animals: es borda, es maúla, es cloqueja, es piula… des que comença fins que acaba el dia, durant tot l’any (recomanat per a públic entre 3 i 7 anys).

Programa Aperitíteres

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “En Pasqua, Aperitíteres a Orpesa

  1. Pingback: Espai Menut (5 Abr.2017) | Teatro Destellos

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!