La màgia d’Aladí, en un gran musical al Teatre Principal de Castelló

_MG_7584

Un espectacle original, amb música i lletres composades a propòsit i reconegut amb diferents guardons. El Teatre Principal de Castelló acull diumenge 9 d’abril de la mà de Trencadís Aladín, un musical genial, una proposta que combina una escenografia cuidada fins a l’últim detall, música, màgia i teatre per a donar forma a la història d’Aladí.Es realitzaran dues funcions, a les 17:30 i 19:30, i les entrades ja es poden adquirir a partir de 12 euros.

Amb un llenguatge propi del musical, però afegint una part teatral i el joc de sorpreses que enganxaran al públic familiar i infantil, així es presenta Aladdin, un musical genial. L’obra, que compta amb, entre uns altres, el Premi al Millor musical infantil de 2014, és una adaptació de Josep Mollà dirigida per Jose Tomás Chàfer. La idea és combinar l’espectacularitat de Les mil i una nits amb el conte d’Aladdin.

ALD_1415

Tornen Aladdin i Jasmín, interpretats per Jose Gasent i Marta Gálvez, i el geni, al que dóna vida Rubén Felis. L’elenc ho completen David Pérez, Pau Vercher, Héctor González, Fátima Gregorio i Anthony Senén.

Un màgic geni i el seu llum, un elefant que sembla de debò, una catifa voladora, lluita amb espases, acrobàcies… Aladín, un musical genial cuida tots els detalls. I, és que, a més de la pròpia història i dels nombres musicals que inciten a l’espectador a endinsar-se en la història, un dels grans valors de la proposta que Trencadís porta al Teatre Principal és la seua escenografia, des del joc de llums, objectes i decorats fins al vestuari i els complements dels actors.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “La màgia d’Aladí, en un gran musical al Teatre Principal de Castelló

  1. Pingback: La primavera del Institut Valencià de Cultura en Castellón llega con nuevo gestor: Alfonso Ribes | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!