Teatre, animació i música en els carrers d’Almassora en la segona edició del Fes Tam!

13002341_1596499160641107_1130731343655334667_o

Afegint una jornada més i una nova localització. La segona edició del Fes Tam!, el festival de teatre, animació i música en el carrer d’Almassora porta novetats i una completa programació dirigida al públic familiar i infantil per als dies 1 i 2 d’abril. Amb entrada lliure. Els espectacles tindran lloc al matí i a la vesprada i es dividiran entre les places Pere Cornell i Santa Isabel d’Almassora.

El Fes Tam! Arrancarà l’1 d’abril amb la inauguració de la proposta Laberint de Itinèrania, una instal·lació de gran format que es converteix en un laberint de colors. Però en aquest laberint perdre’s mereixerà pena i realitzar el camí serà tot un repte, amb enigmes i enganys visuals. La instal·lació romandrà activa durant les dues jornades del festival. Mentre, l’encarregat de clausurar-ho el diumenge 2 serà Nacho Vilar Producciones amb Typical, un espectacle que ens porta als anys 70, en aquell moment en el qual el turisme estava en auge en un país que intentava despertar-se.

Coneixerem el que va anar un dels espectacle més grans de tots els temps, el qual ara s’ha convertit en alguna cosa estrafolari i ridícul, i és que què passaria si mostres el mateix espectacle durant anys? És el que li ocorre a The incredible box de La Tal.

També una caixa en la qual s’amaga la felicitat. Purpurina Circus presenta La boîte de Bonheur, per a donar a conèixer a Víctor a qui la que anava a ser la seua esposa, Estela, abandona hores abans de les noces. Però prompte trobarà una caixa en la seua casa que canviarà tot. I del desamor a les bogeries que es poden fer per la Pasión por un tubo, de La Temerària. Teatre de gestos i músiques per a donar forma a un espectacle senzill i ple d’humanitat que mostra totes aquelles coses que és capaç de fer una persona per una altra.

Finalment, Fes Tam! rep la visita de Comino, un venedor de coses absurdes que recorre pobles. Però En venda! de A Lo Tonto les coses que semblen absurdes poden tenir molt valor. I, és que, les coses tenen la importància que nosaltres els donem. Vols saber què amaga Comino?

A més de les propostes teatrals, també tindran lloc propostes itinerants que recorreran els principals carrers d’Almassora. Est serà el cas de The Mackensy’s Clan Band de la Cia. Traüt, on un grup d’excèntrics escocesos amb moltes ganes de passar-li-ho bé es divertiran amb el públic. També Pete and Pat de Bigolis Teatre, amb dos ciclistes que condueixen un tàndem en el qual es troben un pianista que toca diferents melodies, i La Quinta Dolçainera, on conèixer-vos als sis millors músics de la filharmònica de The Music Society of Tarongers, però no són uns músics convencionals, arriben de 1970 i són perseguits pel Govern per una fallada que els costarà car.

II Fes Tam!

>Dissabte 1 abril
10.30 a 13.30. Plaça Pere Cornell. Itinerània: Laberint
12.00. Plaça Pere Cornell. Bigolis Teatre: Pete and Pat
17.00 a 20.00. Plaça Pere Cornell. Itinerània: Laberint
18.00. Plaça Pere Cornell. Cia. Traüt: The Mackensy’s Clan Band
18.30. Plaça de Santa Isabel. A Lo Tento: En venda!
19.15. Plaça de Santa Isabel. Cia. Traüt: Mackensy’s Clan Band
20.00. Plaça Pere Cornell. La Tal: The Incredible Box

>Domingo 2 abril
10.30 a 13.30. Plaça Pere Cornell. Itinerània: Laberint
12.00. Plaça Pere Cornell. La Temerària: Pasión por un tubo
17.00 a 20.00. Plaça Pere Cornell. Itinerània: Laberint
18.00. Plaça Pere Cornell. Purpurina Circus: La Boîte de Bonheur
19.15. Plaça Pere Cornell. La Quinta Dolçainera: La quinta dolçainera
20.00. Plaça Santa Isabel. Nacho Vilar: Typical

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!