El theremin al descobert en un taller familiar de música capitanejat per Javier Díez Ena

Javier de Agustín Aldeguer

Utilitzat en multitud de pel·lícules, capaç de crear sons particulars i somiadores. Probablement el theremin és un dels instruments que més hem escoltat en alguna ocasió i que més desconeixem. La seua història i les seues particularitats converteixen al theremin en un instrument únic, i açò és precisament el que pretenen mostrar el conegut theremista Javier Díez Ena en el taller de música organitzat per Born!Music i el Servei d’Activitats Socioculturals (SASC) de la Universitat Jaume I , dins del cicle Encontres Musicals. El taller familiar de música amb theremin tindrà lloc el dissabte 3 de juny d’11.00 a 13.00 en el Menador Espai Cultural. L’entrada serà lliure fins a completar aforament, i és necessari subscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a sasc@uji.es. A més qui vulga podrà portar el seu propi theremin.

Se sol dir que el theremin és l’instrument que es toca sense tocar. I és així, ja que el so es produeix en moure les mans al voltant de les seues dues antenes. Amb aquest taller familiar de música, Javier Díez Ena donarà a conèixer els secrets del theremin i el seu sorprenent so.

Des de les particularitats i característiques de l’instrument i el seu funcionament fins a la seua pròpia història i com utilitzar-ho. El taller es complementarà amb diferents jocs i activitats amb el theremin. Pots trobar el programa complet del taller en aquest enllaç.

A més del taller, Javier Díez Ena també oferirà un concert en el Menador a les 18.00, amb entrada lliure.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!