‘Rudo’, teatre per a mantindre l’equilibri en el Paranimf de la UJI

Rudo-Photo-Presskit-3

Moltes vegades el coratge, el desig i la il·lusió poden ajudar-nos a mantenir l’equilibri, fins i tot davant les situacions més adverses. Precisament açò és l’ens mostra la companyia Manolo Alcántara amb Rudo. Una proposta teatral recomanada a partir de 7 anys, de 60 minuts de durada i que es podrà gaudir el divendres 26 de maig en el Paranimf de la Universitat Jaume I; amb una funció a les 18.00 i 20.00. El preu de l’entrada és de 12 euros, 5 euros per a menors de 12 anys.

Manolo Alcántara, qui es troba al capdavant d’aquesta proposta, es caracteritza per donar forma a propostes que naixen des d’una visió d’un circ personal i singular. Des d’aquesta base desenvolupa una posada en escena que pràcticament converteix al públic en part de l’obra, en part d’aqueix perill. Els seus còmplices.

Un home rude crea figures a partir de pesades caixes de fusta sobre les quals realitzarà acrobàcies i equilibris. Una obra que tracta sobre totes aquelles persones que han conviscut amb la rudesa, amb els reptes personals. Un equilibri perillós, però que es manté gràcies a a el coratge i la il·lusió. La història d’aquest personatge tendre i arriscat es desenvolupa amb l’acompanyament de música en directe d’un violí i violoncel.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!