XVIII Mostra de Teatre Capsigrany. Tres dies de teatre a Vilafranca

Tresperte-Oopart-8

Huit propostes teatrals i una proposta musical. La XVIII Mostra de Teatre Capsigrany de Vilafranca arranca la seua pròxima edició del 9 a l’11 de juny amb una completa programació adaptada al públic adult i públic familiar. Teatre per a viatjar en el temps, per a riure, per a ser qui vulguem ser, per a desenvolupar la creativitat, per a compartir el llegat de Gloria Fuertes i per a parlar de felicitat.

Capsigrany porta propostes com la d’Euria (pluja) de la companyia Markeliñé i les seues acrobàcies. Teatre per a parlar sobre la capacitat de superació i acceptació quan una persona ens deixa. Una pluja feta de colors, però també de paraigües abandonats, de la bellesa de cançons tristes, de records del passat i del futur assolellat i de les llàgrimes guardades.

euria2

Més propostes per a públic infantil amb Dinamo Producció i Crea, una trucada a la creativitat i al desenvolupament de la ment per a comprendre que tot el que ens envolta, absolutament tot, ha eixit del cap, de les idees, d’una persona. Sense oblidar la Merienda de cuentos que ha preparat Títeres de Cuento, un homenatge a Gloria Fuertes en el centenari del seu naixement en el qual es recuperen alguns dels seus contes a través de titelles, objectes i música en directe.

Teatre per a tots els públics amb la proposta de circ Oopart de Tresperté, que ens presenta un artefacte mecànic-temporal en escena amb el qual podrem viatjar en el temps. Una aventura a través del temps, que eixirà molt cara perquè manipular el temps pot arribar a tenir conseqüències.

Purpurina Circus ens dóna el secret de la felicitat amb La Boïte de Bonheur i la història de Víctor, a qui, a punt de casar-se amb Estela, li acaben de deixar plantat en l’altar. Però un trist Víctor troba una misteriosa caixa en la seua casa, la caixa de la felicitat.

Purpu Estreno_063

Capsigrany també és música i fotografia

La XVIII Mostra de Teatre Capsigrany completa la seua programació teatral amb el concert de Mayalde, el dissabte 10 en el Poliesportiu de Vilafranca. Mayalde recupera la música tradicional castellana i la reinterpreta a ritme de folk, un exquisit homenatge sonor a les arrels i història.

Música també amb La Trocamba Matanusca, encarregada de guiar el cercaviles del diumenge 11 que recorrerà els carrers de Vilafranca amb la seua combinació de sons balcànics, reggae i swing, entre uns altres. Mentre, la Casa de la Cultura albergarà l’exposició fotogràfica Magatzem de records. 25 aniversari del Teatre de Carrer de Vila-real de Joan Rubert.

Teatre per a públic adult i juvenil

La proposta encarregada d’obrir la XVIII Mostra de Teatre Capsigrany el divendres 9 serà La sonrisa del mandril de la Cia. Barbis on Feis. Ens presenten a Guillermo, un nini de 30 anys amb la libido disparada, qui coneixerà a Catalina. Guillermo s’enamorarà i haurà d’esforçar-se molt per a no deixar-se portar…

L’encarregada de tancar el Capsigrany el diumenge 11 serà Llopis de La Teta Calva. La companyia ens planteja una pregunta: Què ens agradaria ser si no anàrem nosaltres? Un sol actor i múltiples personatges per a ser el que sempre hem volgut ser, per a recórrer els camins del riure i la desolació a través d’aqueix desig de ser altres persones i viure altres vides mentre la nostra pansa enfront dels nostres ulls.

XVIII Mostra de Teatre Capsigrany

Divendres 9
22.30. Casa la Cultura. Cia. Barbis on Feis: La sonrisa del mandril (Públic adult). 5 euros*

Dissabte 10
12.00. Casa de la Cultura. Dinamo Producció Teatral: Crea (Públic infantil). 3 euros*
16.00. Plaza de l’Església. Títeres de Cuento: Merienda de cuentos (Infantil). Entrada lliure
17.30. Frontó. Tresperté: Oopart (Tots els públics). Entrada lliure
19.15. Casa de la Cultura. Markeliñé: Euria (pluja) (+6 anys). 7 euros*
23.00. Poliesportiu. Mayalde. Taquilla inversa
00.30. Parador de festes. Discomóvil Eclipse. 5 euros

Domingo 11
16.15. Plaza d’En Blasc. Purpurina Circus: La Boîte de Bonheur (TP). Entrada lliure
17.15. Cercaviles La Trocamba Matanusca, des de la plaça d’En Blasc. Entrada lliure
18.30. Casa de la Cultura. La Teta Calvaa: Llopis (adult). 5 euros*

*El preu para de l’abonament per a tots els espectacles és de 15 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!