Festival Tercera Setmana. Arts escèniques per a tots els públics

lost-dog-galeria-01-860x615

Després de celebrar la seua primera edició a València, el festival d’arts escèniques Tercera Setmana amplia el radi d’acció en la seua segona edició i programa a Castelló i Alacant. El Teatre Principal, Teatre del Raval, la plaça Hort dels Corders i els carrers de Castelló són les localitzacions que Tercera Setmana nodrirà d’arts escèniques del 8 a l’11 de juny.

Entre les opcions que proposa Tercera Setmana (pots consultar la programació completa en aquest article de Nomepierdoniuna), es troben tres propostes aptes per al públic infantil i familiar.

Com la proposta que proposa la companyia Cal y Canto Teatro amb Last dog. En aquest cas una caseta de gos gegant es convertirà en l’escenari per a conèixer a aquest gos perdut. Teatre sense text, amb titelles i objectes i amb el moviment i les mirades dels actors per a explicar una història que compta amb el premi FETEN 2017 al Millor espectacle no convencional. Last dogs es representarà en la plaça Hort dels Corders el dijous 8 de juny a les 18.30, 20.00 i 21.15 i el divendres 9 a les 18.30 i 20.00; amb entrada lliure amb reserva prèvia*.

Una altra de les propostes per a públic familiar que trobem en el festival Tercera Setmana és la de la cia. Farrés Brothers i Cia amb Trípula. En aquest cas el públic es convertirà en la tripulació d’un particular globus estàtic que han inventat dos científics per a poder viatjar per l’espai i arribar a llocs als quals mai abans s’havia arribat. Però aquests dos científics necessitaran l’ajuda de la tripulació per a poder solucionar els contratemps que sorgisquen durant el viatge. L’escenari escollit serà el Teatre del Raval el dijous 8 a les 18.30 i 20.00; amb entrada lliure amb reserva prèvia*.

tripula-galeria-01-860x615

I, finalment, un espectacle itinerant que ens obrirà la ment i ajudarà a reflexionar sobre la por i la manera que tenim de relacionar-nos amb les discapacitats. Per a açò la cia. Fadunito utilitzarà l’humor, el joc i una particular cadira de rodes que recorrerà els carrers de Castelló el dissabte 10 (passades a les 10.30, 12.00 i 13.15) amb Ceci 3.0.

*La reserva per als espectacles amb entrada lliure de Tercera Setmana es pot realitzar cridant al 650827302 o escrivint a cultura@castello.es.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!