Festival Peixets. Teatre i animació infantil en les festes del Grau de Castelló

1304

Les festes de Sant Pere del Grau de Castelló albergaran la primera edició del Festival de Teatre i Animació Infantil Peixets, un pla cultural alternatiu per a xiquets i xiquetes que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de juny en el Jardí de Port del Grau, des de les 16.00 fins a les 19.00 i amb entrada lliure.

El recinte es dividirà en diferents espais segons les edats i el tipus d’activitats. El Recinte Peixets albergarà els tallers fixos de manualitats, maquillatge i dibuix, a més d’altres puntuals de bombolles de sabó i balls. Mentre, l’Espai Mini-Peixets estarà dedicat als i les més xicotetes amb jocs, tallers i contacontes adaptats. Els més majors trobaran el seu lloc en l’espai Aventura Peixets, amb un taller de circ el dilluns 26 i un espai multiaventura amb tir amb arc, slackline i rocoarbre el dimecres 28.

A més dels tallers, Peixets també tindrà teatre i animació. El dia dilluns 26 obrirà el festival (18.00) hores el clown Pep Callau i Els Pepsicolen amb el seu espectacle Marremangu de verano. El dimarts 27 s’ha programat una sessió doble, amb la màgia amb MagicLuis El Mago (17.00) i Jordi Tonietti amb el seu espectacle musical Ahora te lo explico (18.00). La clausura del festival serà el dimecres 28 amb l’espectacle Tarambana & Cia Contacontes a càrrec de la companyia Splai Teatre.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!