Eslida torna a impregnar-se de les arts escèniques amb la volta de Feslida

21740282_394755934276546_1950611224994421625_n

Al gener saltava la notícia que el festival d’arts escèniques Feslida arribava a la seua fi. Uns mesos després sembla que l’esperit del Feslida torna a cobrar vida, aquesta vegada amb la coordinació d’AventurArt. El teatre, circ, dansa i la música tornen a envair Eslida del 15 al 17 de setembre, amb entrada lliure. Una edició que presenta, com és habitual, una programació que s’adapta a tots els públics.

Des de propostes pensades per al públic infantil i familiar com la de La Recortable amb Bambalina i el circ, que ens presenta el particular i eixelebrat circ d’una Bambalina disposada a arrasar amb Eslida. També contes, dansa i percussió amb Ivana Michling en Las danzas que trae el mar i titelles per a portar-nos fins a un altre planeta a través de l’absurda història de Zhök de Mamá  Lalá. Completa la programació infantil Splai Teatre amb Els rockin’ xics, un grup de rock amb una forma una miqueta particular a l’a hora d’interpretar les seues cançons. I també propostes itinerants, com la de Pirat’s de AventuArt, que també participa en la programació amb Perfocmans.

Música amb Gustavo Paradís dels Ocells Grup, riures amb Ferran Gadea i el seu monòleg Apadrina un valencià, amb el qual presentarà la seua particular associació que pretén millorar la vida dels habitants de la Comunitat Valenciana, i circ amb Projecte OVNI de Víctor  Garmendia, una particular versió del El Quixot que ens parlarà sobre la valentia per a eixir de la zona de confort i deixar-se portar per la curiositat.

21752735_394755830943223_8105220053483597268_o

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!