La Banda del Drac, Rodamons i VaDeBo, protagonistes del festival infantil Feretes i Cançonetes

03-alabordaje

La volta al col·le i a la rutina pot ser molt més suportable si li afegim música, teatre i animació a l’aire lliure. El festival cultural infantil Feretes i Cançonetes celebra la seua segona edició a Castelló. Serà el dissabte 16 de setembre en el Passadís de les Arts (Parc Ribalta), des de les 17.00 fins a les 21.00 i amb entrada lliure.

El 16 de setembre La Banda del Drac (Scura Plats) envairà el Passadís de les Arts amb L’abordatge. I és que la banda de pirates del capità Morgan acaba d’arribar a la ciutat per a repartir el seu tresor entre els bucaners que han convocat en la plaça, la qual cosa no saben és que ocorrerà alguna cosa que no s’esperen i hauran de fugir sense poder repartir el tresor. La Banda del Drac proposa un espectacle en el qual xiquets i xiquetes també es converteixen en protagonistes i que es val de la música, el teatre, l’animació i els jocs.

Entre el teatre i la música es troba la proposta de Rodamons amb la seua Queboqueseria. Es tracta d’un lloc que ningú sap on es troba però en el qual es guarden tots els nostres desitjos i pensaments perquè puguem accedir a ells sempre que ho necessitem. Fer-ho és tan fàcil com escriure el teu desig en un paper, posar-ho dins d’una caixa i deixar-ho als peus de l’arbre. Què podria passar?

El toc més musical ho posarà VaDeBo. Conegut grup en l’escena de la música en valencià que combina els estils ska, reggae i hip-hop. Arriben amb una proposta adaptada al públic familiar amb la qual exploten els seus ja habituals directes divertits i alegres, en els quals preval la versatilitat i el caràcter compromès de les seues cançons.

La programació de Feretes i Cançonetes es complementa amb activitats, com un taller de circ i d’instruments musicals, jocs, ludoteca, una fira de llibres infantils i la Muixeranga de Castelló.

Festival cultural infantil Feretes i Cançonetes

17.00 a 21.00. Tallers de circ, instruments musicals, ludoteca, fira de llibres infantils i Muixeranga de Castelló
17.30. La Banda del Drac: L’abordatge
18.30. Rodamons: Caixes
19.30. VaDeBo

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!