El diumenge, amb bicicleta (i en família) per la seguretat vial

bikes-2379215_1920

L’avinguda Rei en Jaume canviarà els cotxes per les bicicletes el diumenge 29 d’octubre d’11.00 a 14.00. Un circuit d’habilitat, un joc de la seguretat vial o un espectacle protagonitzat per una bicicleta màgica són algunes de les activitats programades en la jornada Diumenge amb bicicleta, una iniciativa promoguda per les regidories de Mobilitat i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló dins de la campanya de seguretat vial #JoConvisc.

Un Diumenge amb bicicleta pretén fomentar entre el públic familiar una major consciència sobre el col·lectiu de ciclistes en la ciutat, educar sobre la seguretat vial amb bici i fomentar el seu ús per a afavorir una mobilitat més segura, més sostenible i saludable entre tota la ciutadania.

La jornada inclou una zona de tallers infantils, amb un circuit de bicicleta per als més xiquets, un joc de seguretat vial amb preguntes relacionades i amb el que podràn guanyar premis i tallers pràctics sobre circulació amb bicicleta per ciutat. També animació infantil per a contar-nos una curiosa història on els menuts podran pedalear en una màgica bicicleta que té el poder de donar energia suficient per a gaudir ballant diferents cançons. Cada pedaleig no solament serà un impuls d’energia, sinó que propiciarà que tots els menuts aprenguen els beneficis de la utilització d’aquesta manera de transport tan sostenible.

A més d’aquestes activitats, també hi podrem trobar una zona de xarrades sobre seguretat vial ciclista i ús de la bicicleta i qualsevol persona que acudisca amb la seua bicicleta podrà passar per la carpa ITB on es realitzaran inspeccions tècniques de bicicletes de forma gratuïta.

Campanya de seguretat vial #JoConvisc

Pla de prevenció d’accidents i una campanya de sensibilització sobre seguretat vial. Aquesta doble iniciativa pretén fomentar el respecte i la convivència en els desplaçaments urbans per a millorar la seguretat vial, especialment en els usuaris més vulnerables: vianants, ciclistes i motoristes.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!