Extraterrestres, contes cantats, jazz i molta música per a xiquets i xiquetes en la Fira Trovam! -Pro Weekend

Dwomo-ByN

La Fira Trovam!-Pro Weekend celebra la seua cinquena edició del 9 al 12 de novembre amb el Auditori i Palau de Congressos de Castelló com a seu central i els tentacles de la seua programació aconseguint també el Teatre Principal i les places Hort dels Corders i Major. Una cinquena edició que presenta una programació musical, amb Jorge Drexler, Maria del Mar Bonet i Els Amics dels Arts, entre molts altres (pots consultar la programació musical en aquest enllaç), al costat d’una programació professional (pots consultar-la íntegra en aquest enllaç) amb taules de debat, conferències i trobades professionals. Però la Fira Trovam!-Pro Weekend també fa un buit en la seua programació al públic familiar i infantil.

El matí del dissabte 11 fa un buit a xiquets i xiquetes amb dues propostes musicals molt interessants i didàctiques en la plaça Hort dels Corders  (entrada  lliure) amb el col·lectiu Sedajazz i el seu projecte Jazzejant amb xiquets (a les 11.30). Es tracta d’una proposta que a través d’un concert dóna forma a diferents jocs i experiments en els quals participaran xiquets i xiquetes. Jazzejant amb xiquets els acosta a gèneres com el jazz, swing, reggae, salsa i bossa nova amb el propòsit que gaudisquen de la música com a eina creativa i d’expressió. Li seguirà (12.50) la proposta de Àlvar Carpi: Contes Cantats i Contats. Cançons que expliquen contes i contes que són cantats. Reinventant tradicions i acostant-les al públic familiar.

El diumenge 12 la Fira Trovam!-Pro Weekend tancarà la seua cinquena edició amb una jornada matinal dedicada al públic familiar i infantil en el Auditori de Castelló a partir de les 11.00 (entrada  lliure). Rock en família és una cita que aúna tallers i música en directe. Pel Auditori passaran proposades com la de Dwomo amb el seu espectacle Dwomo canta als ministerrestres. Després d’aquest duo es troben Antonio J. Iglesias i Jorge Lorán, dos adults que no volen deixar de ser xiquets (en realitat, ningú vol). Una proposta musical difícil de catalogar que crea un univers de melodies i música on podem trobar sonoritats pop, tradicionals, swing, punk i electrònica, entre uns altres. Completa la cita Rock en família el cantant i compositor Pablo  Llavador, que presentarà en el Auditori el seu EP debut Eunoia (2017).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!