Les ‘Formigues’ donaran forma al ‘Ellas Music Wall’ de la festa de Benicàssim.pop i Nomepierdoniuna

formigues festival benicassim juegos de madera

Benicàssim.pop i el webzine cultural Nomepierdoniuna han preparat una festa conjunta molt especial i amb molt significat per al dissabte 25 de novembre en la plaça de l’Estació de Benicàssim, de 12.00 a 15.00 i amb entrada lliure amb activitats per al públic familiar de la mà de Formigues Festival.

Una cita en la qual Nomepierdoniuna, web d’informació cultural referent en la província de Castelló, celebrarà el seu novè aniversari. I ho farà al costat de Benicàssim.pop, que presentarà el seu quart disc recopilatori: Ellas (2017), un llarg dedicat als grans noms femenins de la història de la música i les seues cançons interpretades per artistes locals. I les encarregades de presentar el disc seran algunes de les pròpies artistes que li donen forma; els qui, acompanyades per una banda donaran forma a un concert en el qual la dona serà la protagonista. Però hi haurà més, i és que també tindrà lloc el lliurament dels Premis Benicàssim.pop 2016, i l’encarregat de fer de mestre de cerimònies dels premis serà el raper BRK, qui també oferirà un showcase previ.

El públic familiar també participarà en aquesta cita de la mà de l’equip de Formigues Festival i dues activitats paral·leles que han preparat especialment per a la data. D’una banda, l’Elles Music Wall, un mur de construcció a partir de caixes de cartó al que donaran forma xiquets/as i adults/as fins a aconseguir formar tots els noms i cognoms de grans músiques de la història i les formacions que participen en el recopilatori Elles. I, d’altra banda, el taller Box Music, on xiquets i xiquetes podran crear el seu propi porta CDs a partir de caixes de cartó que podran decorar lliurement i portar-se a casa. Les activitats es desenvoluparan de 12.00 a 14.30 i, en el cas del taller Box Music, es realitzaran 4 torns de 30 minuts.

A la programació, que també forma part de la XXV Mostra de Teatre Reclam, s’afigen més sorpreses que han preparat Benicàssim.pop i Nomepierdoniuna i que giraran al voltant de la figura de la dona, coincidint amb el Dia de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Cartel final Ellas_benicassim

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

5 thoughts on “Les ‘Formigues’ donaran forma al ‘Ellas Music Wall’ de la festa de Benicàssim.pop i Nomepierdoniuna

  1. Pingback: BRK rimará con 'Ellas' en la fiesta de Benicàssim.pop y Nomepierdoniuna | nomepierdoniuna

  2. Pingback: So What: "Black crow" | nomepierdoniuna

  3. Pingback: Benicàssim.pop y Nomepierdoniuna suman fuerzas para celebrar una fiesta conjunta el 25 de noviembre con la música de ‘Ellas’ como protagonista | nomepierdoniuna

  4. Pingback: Benicàssim.pop y Nomepierdoniuna suman fuerzas en una fiesta conjunta con la música de ‘Ellas’ como protagonista | nomepierdoniuna

  5. Pingback: Benicàssim.pop y Nomepierdoniuna suman fuerzas en una fiesta conjunta con la música de ‘Ellas’ | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!