Fora de perill en la xarxa, amb Pedro García Aguado i Francisco Mena en l’Auditori

image002

La relació entre xiquets i xiquetes amb les noves tecnologies, com utilitzar-les i convertir-les en grans aliades. Aquestes són les bases sobre les quals es desenvoluparà la trobada A salvo en la red: Cómo proteger y educar a tus hijos en Internet y las redes sociales, el qual comptarà amb la presència de Pedro García Aguado i Francisco Castaño Mena. La xarra-col·loqui, que forma part del cicle De razones y hombres de la Fundació Caixa Castelló, tindrà lloc el dilluns 20 de novembre a les 19.00 en el Auditori i Palau de Congressos de Castelló. L’entrada serà gratuïta amb invitació, la qual es podrà arreplegar a partir del 15 de novembre en la Casa Abadia de Castelló.

Aprofitant el llançament del seu tercer llibre, Aprender a educar, Pedro García i Francisco Castaño aborden qüestions tan actuals com el comportament de xiquets i xiquetes en Internet i en xarxes socials. L’ús de mòbils, de quina manera se’ls pot protegir de riscos i establir, de forma conjunta, una sèrie de normes i evitar l’assetjament en xarxes, com utilitzar-les i com reaccionar si estan patint o sent testimonis de ciberbullying. Fent especial èmfasi en l’educació dins de la família com a eina per a prevenir dificultats amb els fills i filles.

Pedro García Aguado és conegut pel seu paper en programes de televisió com a Hermano Mayor. L’ex esportista ha compartit públicament en diverses ocasions les seues experiències dins del món de les drogues i l’alcohol i de quina manera va aconseguir eixir d’aqueixes situacions. Vivències i experiències que ha sabut convertir en un aprenentatge que ara comparteix amb els joves. En el seu paper de terapeuta i coach de superació, Pedro García, assessora a joves sobre addiccions i trastorns de la conducta en adolescents.

Li acompanya en el camí el també assessor i orientador, a més de professor i escriure en diferents portals educatius i mitjans, Francisco Castaño Mena, amb qui comparteix autoria de les publicacions Aprender a educar i treball en el centre Temus, del com Pedro García és director. Francisco Castany compta amb una àmplia experiència en aquest camp a arrel, principalment, de projectes com a Aula Oberta, enfocat a l’assessorament, orientació i ajuda en educació addicció i problemes de conducta.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!