Rock en Família amb AC/DC en la Sala Opal

ACDC

Pot haver-hi millor manera de disfrutar un matí de diumenge en família que escoltant els èxits d’una de les bandes històriques del rock? Tal vegada sí, però aquesta pot ser una bona forma de fer-ho. Rock en Família porta fins a la Sala Opal del Grau de Castelló un concert tribut a ACDC de la mà de Thunderstuck el 19 de novembre a les 11.30. El preu de l’entrada (que es pot adquirir online o en Discos Ritmo) per a xiquets és de 8 euros i per a adult de 10 euros; a més, s’han habilitat un abonament familiar per 25 euros (dos adults i un xiquet) i un altre per 30 euros (dos adults i dos xiquets).

Rock en Família acosta bandes i artistes rock de referència al públic infantil i familiar a través d’espectacles fets a la seua mesura. Una proposta que tant en el contingut com en el continent aconsegueix recrear l’essència d’aquelles bandes que, com en el cas de ACDC, han marcat una època en la història de la música. Tot açò a través d’un directe que s’emmotla perfectament tant al públic adult com a l’infantil, per la qual cosa és perfecte per a gaudir de la música en directe i de les llegendes del rock en família.

Castelló es xoparà del caràcter i els decibels del rock de ACDC a través de la banda tribute Thunderstuck, que deu el seu nom a la primera cançó de l’àlbum The Razors Edge (1990) de ACDC. Un directe amb el qual recorreran les millors cançons de la banda i que, en el seu propòsit d’acostar el rock als i les més xicotetes, també crearà un fil narratiu al voltant de la pròpia història i trajectòria de ACDC.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!