Xilxes se submergix en el món de les titelles amb el festival Titemón

las maletas de mimi

Naix una nova proposta teatral per al públic infantil i familiar a Xilxes. Es tracta del festival de titelles i objectes Titemón, el qual celebra la seua primera edició el dissabte 25 de novembre. Titemón ens proposa tres espectacles de la mà de tres reconegudes companyies de teatre, repartits en diferents localitzacions que durant tot el dia proposen viatjar al món de les titelles. Amb entrada lliure.

La companyia circense La Troupe Malabó serà l’encarregada d’arrancar el Titemón a les 11.00 en la plaça de l’Ajuntament amb Las maletas de Mi-Mí. En aquesta història, La Troupe Malabó ens presenta a dues simpàtiques ovelles que compartiran amb el públic el seu particular món oníric a través del que porten en la seua maleta. Una obra que es tradueix en un camí de tendresa i poesia i que compta amb titelles, música, històries i màgia.

Li seguirà La Monda Lironda amb La mar de vida a les 17.30 en la plaça Jardí. Una aventura submarina per a la primera infància que ens presenta a Almarina, una protagonista omple de seguretat a la qual li encanta jugar i que convida al públic a conèixer i compartir aqueix tresor que tots portem dins a través d’una proposta carregada d’emocions, colors, sons i formes.

Titemón tancarà la seua primera edició amb Un libro de aventuras (vencer al monstruo) de La Tirita de Teatro en el Teatre Municipal de Xilxes a les 19.00. Somnis, un món salvatge, vols pels núvols, viatjar al fons del mar… Una història en la qual cada aventura és un paisatge diferent que ens parla sobre la capacitat per a superar els problemes en la vida. Per a aconseguir acabar amb tots els monstres.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!