‘Las tres cerditas’ de L’Horta Teatre udolen en el Teatre Municipal de Benicàssim

las tres cerditas

Un conegut conte revisat i traduït a l’idioma del musical, titelles per a parlar directament a xiquets i xiquetes sobre les emocions i una trepidant carrera de cotxes com l’última oportunitat de Rayo McQueen per a demostrar que segueix sent el número 1. El Teatre Municipal de Benicàssim arranca el mes de setembre i octubre amb diferents propostes pensades per al públic infantil i familiar, seguint el seu ja habitual aposta per una programació de qualitat. Cinema i teatre per a entretenir, divertir i aprendre.

Cars 3 (Brian Fee, EUA, 2017) |Cinema infantil

El conegut Rayo McQueen vol tornar a les carreres i demostrar que la carretera està feta per a ell. Aprofitant la Copa Piston, Raig McQueen decideix tornar a l’esport que tant estima i demostrar que no està acabat. Però aquesta vegada no estarà solament, comptarà amb el suport de la mecànica de carreres Cruz Ramírez. Cars 3 segueix apostant pels seus habituals girs inesperats i trepidants.
Dies: 15, 16 i 17 de setembre
Hora: 18.30 (durada: 109 minuts)
Edat: tots els públics
Preu: 2€

Txo Titelles: El nou Groc |Teatre infantil

Titelles de taula i un espectacle de proximitat per a donar vida a la història de Groc, un personatge amb el que xiquets i xiquetes s’identificaran amb la seua història i aconseguiran moure’s en el món dels sentits. Teatre sense paraules i amb una proposta en la qual impera l’atmosfera que és capaç de crear la companyia per a donar vida El nou Groc. Groc ha tingut un malson i, una vegada torna a la realitat, comença a topar-se amb situacions que no espera, la qual cosa provocarà que pregunte si segueix en el seu malson o en el món real.
Dia: 30 de setembre
Hora: 18.00 i 19.00
Edat: a partir de 3 anys
Preu: 3€ (aforament limitat)

L’Horta Teatre: Las tres cerditas, un musical que donarà que aullar |Teatre infantil

La companyia L’Horta Teatre, que es caracteritza per l’inconfusible segell propi que porten els seus espectacles, realitza una revisió de la coneguda historia dels tres cerditos. En aquest cas es tracta de tres porquetes, convertides en les fans nº1 d’una estela de la cançó, el llop. Basant-se en el llenguatge del musical i amb una escenografia pròpia del món dels concerts, la música, melodies i ritmes llatins expliquen la història d’aquestes tres cerditas, en la qual gens succeirà segons el previst.
Dia: 14 d’octubre
Hora: 18.30 (durada: 70 minuts)
Edat: recomanada per a la infància
Preu: 3€

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!