‘Baby Do-Re-Mi’ en la Sala Zona 3. Estimulació musical com a ferramenta per al desenrotllament

estimulacion musical baby do-re-mi espai menut_opt

La música com a eina perquè xiquets i xiquetes desenvolupen les seues habilitats motores i cognitives. Aquesta és la base sobre la qual treballa la músic i psicòloga Aida Fernández a través de la seua proposta Baby Do-Re-Mi. Es tracta d’una sèrie de tallers d’estimulació musical que es valen del ritme, la percussió, el moviment corporal i els sentits. Baby Do-Re-Mi arriba a la Sala Zona 3 el dissabte 20 de gener a les 17.30, el preu de l’entrada per persona és de 4 euros (es recomana reservar prèviament).

Baby Do-Re-Mi proposa, a través del joc i l’experimentació instruments i la improvisació musical, una nova forma que xiquets i xiquetes, al costat dels seus pares i/o mares, puguen estimular diferents àrees del desenvolupament intel·lectual, social, emocional i motor. El propòsit d’aquesta cita és que, a través de la participació en família, s’incentive i fomente la relació i la comunicació social i familiar. A més, un altre dels propòsit de Baby Do-Re-Mi és el de despertar la seua imaginació, curiositat i creativitat. L’activitat està dirigida a xiquets i xiquetes des de 3 mesos fins a 6 anys.

https://youtu.be/sgb0-22YCwU

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!