Rimes contra el bullying. Arkano musica la premiere de Nada Será Igual

Arkano

“L’assetjament escolar ha d’acabar i punt” és el lema de El pacto, un nou lliurament de Nada Será Igual. Es tracta d’un projecte audiovisual dirigit per Victor  Antolí i que compta amb joves actors i actrius que té com a objectiu denunciar els problemes reals de la joventut; entre ells, l’assetjament escolar.

Nada Será Igual és un projecte que reflecteix la realitat dels adolescents a través de la ficció. Amb El pacto posen el focus d’atenció en la importància a l’hora de detectar i detenir l’assetjament escolar a través de les xarxes socials. Com detectar quan es troben davant un cas de bullying i com actuar.

Nada Será Igual ha preparat una premiere de El pacte el divendres 26 de gener en la sala Santos a les 19.00. I per a l’estrena comptaran amb la presència d’Arkano, guanyador internacional de les conegudes batalles de galls de Redull i conegut per la seua implicació amb diferents qüestions socials i de denúncia, tant a través de la seua música com participant en esdeveniments com aquest. I no és la primera vegada que el jove raper realitza una acció al costat de l’equip de Nada Será Igual, la més recent va ser el passat 10 de desembre en el camp de futbol del Vila-real. A més, Arkano estarà presentant “Diferente”, tema oficial de El pacto. I és que sembla que el rap s’està convertint en una de les moltes eines per a aconseguir dibuixar la realitat dels joves.

Per a poder acudir a la premiere és necessària una invitació, la qual es podrà retirar el dijous 25 entre les 17.00 i les 19.00 en la plaça Les Aules.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!