La sexta edició del Formigues Festival comença a caminar: dates i primers abonaments a la venda

Formigues-20170514Prensa-001

Mentre l’equip de formigues segueix cuinant el cartell amb les bandes i activitats de la seua pròxima edició, el Formigues Festival ens dóna algunes pistes. De moment, i fins que arriben els primers noms del cartell, ja podem marcar les dates de la sisena edició del Formigues en el calendari: dies 12 i 13 de maig a Benicàssim.

La gran novetat amb la qual arranca l’any el festival és el llançament dels abonaments a un preu especial a partir del 15 de gener, i que pots adquirir online El preu de l’abonament adult és de 15 euros i l’abonament per a xiquets i xiquetes de 10 euros. A més, Formigues Festival llança l’abonament baby, dirigit als i les xiquetes de 0 a 2 anys, per 3 euros i un abonament especial per a famílies nombroses per 45 euros.

I perquè l’espera es faça més suportable, el festival llança la segona edició del seu concurs de bandes i/o solistes. Un concurs que permetrà a la proposta guanyadora formar part del cartell de la pròxima edició del Formigues Festival i, per tant, pujar-se al seu escenari, a més de gravar un single amb El Bolet Blau. El concurs de bandes i/o solistes està dirigit a xiquets i xiquetes de 5 a 16 anys i es podrà participar de l’1 a l’11 de febrer (trobaràs més informació en aquest article).

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!