Il·lusions, emocions i sentiments a través de jocs de paper amb Teatre delle Briciole a Benicàssim

Pop up_por Jacopo Niccoli

El teatre com a mètode d’investigació, com a eina per a donar forma a un nou teatre. Aquesta és la idea amb la qual la companyia francesa Teatre delle Briciole desenvolupa cadascuna de les seues peces, i ho aconsegueix creant un llenguatge propi que barreja les arts visuals amb la dansa i la música a través d’una mirada artística que sempre roman viva.

Pop up és la proposta de teatre  infantil que Teatre delle Briciole porta fins al Teatre Municipal de Benicàssim el divendres 16 de febrer a les 19.00, el preu de l’entrada és de 3 euros i l’aforament està limitat a 100 espectadors. Les entrades es poden adquirir online a través de la pàgina web del teatre o en la pròpia taquilla.

L’obra, que està recomanada per a xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys, naix a partir de la reinvenció d’un llibre animat en forma teatral. Dues actrius que al seu torn fan el paper d’animadores seran les encarregades de donar vida, a través d’un joc de formes i figures, a diferents micro-històries d’uns xiquets de paper.

Tot en Pop up es mou en una esfera enigmàtica en la qual el ritme, els colors i les imatges i els sons són els elements que estableixen la connexió entre els personatges, les seues trobades i transformacions.

Aquesta proposta de Teatre delle Briciole convida al fet que xiquets i xiquetes descobrisquen les seues emocions bàsiques i puguen crear conjunts d’associacions entre els sentiments, les formes i els colors. Tot açò a través d’una perfecta sincronització entre el moviment i la il·lusió d’aquest. Totes les eines per a explorar en la imaginació infantil.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

magdalenas_portada
Cuina divertida
Magdalenes casolanes

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!