Taller de creació d’art toy. El joguet com a creació artística

Art Toys

Des de fa un parell de dècades que s’ha convertit en part d’un moviment artístic i cultural. Es tracta dels art toy o, la qual cosa és el mateix, joguets col·leccionables produïts per artistes en edició limitada. La Fundació Caixa Castelló proposa a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys que es convertisquen en autors del seu propi art toy amb el taller d’arts plàstiques Red*On*Toy*s.

Aprofitant l’exposició Red*On*Toy*s: Colección Juan Redón, la Fundació Caixa Castelló llança aquest taller per a joves amb el propòsit d’introduir-los en la creació d’obres artístiques mentre desenvolupen la seua capacitat creativa i el treball en equip. El taller es realitzarà els dissabtes 3, 10, 17 i 24 de febrer  de 10.00 a 10.30. Seran gratuïts i per a participar solament és necessari inscriure’s prèviament en la Casa Abadia o cridant al 964 232 551.

El taller es dividirà en tres fases: una primera fase en la qual podran crear l’estructura de la seua art toy, seguida d’una segona en la qual se centrarà en la personalització de la figura amb el disseny que elabore cada participant i, finalment l’acabat final.

Aquest taller aúna l’art amb el medi ambient i la conscienciació dels joves, per la qual cosa les figures es realitzaran a través de materials reciclats i pintura a l’aigua. El taller es realitzarà en grups reduïts i se’ls donarà tots els materials i mitjans que necessiten.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!