Un concurs de bandes per a participar en el VI Formigues Festival

sedajazz

Pujar-se a l’escenari de la seua sisena edició i gravar un single amb La Seta Azul. Aquest és el premi de concurs de bandes i/o solistes que llança, per segon any consecutiu, el Formigues Festival. El festival celebrarà la seua pròxima edició els dies 12 i 13 de maig i, tal com va ocórrer en la passada edició, un dels grups que formaran part del seu cartell serà la proposta guanyadora del concurs.

En 2017 van ser Les Elèctriques les guanyadores del concurs amb Sedajazz com proposada finalista, que també va participar en el Formigues Festival. El concurs de bandes i/o solistes està dirigit a solistes o grups de xiquets i xiquetes de 5 a 16 anys  d’àmbit nacional amb composicions dirigides a un públic familiar i que compten amb un repertori de cançons que cobrisquen 30 minuts de concert. Per a participar serà necessari emplenar el formulari i enviar les propostes entre l’1 i l’11 de febrer de 2018. Pots consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Les persones encarregades de decidir què proposta actuarà en el Formigues Festival 2018 i gravarà un single amb La Seta Azul serà un jurat  professional compost per Cristina Montes (Hills Music Managment), Julio Ruiz (Radie 3), Miguel Moran (Festival Flamenc on Fire, FIB) i Neuman (músic i compositor).

concurso bandas

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

2 thoughts on “Un concurs de bandes per a participar en el VI Formigues Festival

  1. Pingback: Espai Menut | La sexta edición del Formigues Festival empieza a caminar: fechas y primeros abonos a la venta

  2. Pingback: Espai Menut | El VI Formigues Festival estrena su cartel con Petit Pop y Dj Mom

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!