Un taller de dj’s i electrònica amb joguets en un Emac. que s’acosta al públic infantil

18402336_1883473731922189_2091924660071475788_o

Combinant un cartell musical amb un artístic, promovent la cultura a través de la música en directe i l’art, però també a través de tallers i trobades. Aquests són els objectius amb els quals naix i es desenvolupa el festival Emac. de Borriana, que celebra la seua pròxima edició del 16 al 18 de febrer en el Centre Municipal de Cultura.

Entre la seua extensa programació, trobem un taller per al públic infantil i juvenil. Es tracta d’un taller d’iniciació al món del dj a través del com xiquets i xiquetes podran acostar-se a l’experiència del dj i connectar amb la música d’una forma diferent. L’encarregat d’impartir el taller serà Pablo Mármol, de sobres conegut en l’escena castellonenca. Xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys es familiaritzaran amb els plats i amb la cultura del dj el dissabte 17 de febrer (12.00); amb entrada  lliure.

Però hi haurà més Emac. per a xiquets i xiquetes. Perquè podran disfrutar un concert 100% interactiu el diumenge 18 (12.30) en el que les composicions naixen a partir de joguets i electrònica. Es tracta de Toyselektor, projecte dels músics castellonencs Juanjo Clausell i Raül Fuentes.

Toyselektor en el Emac. Foto: Carme Ripollès (ACF).

Toyselektor en el Emac. Foto: Carme Ripollès (ACF).

Quant a la programació general del Emac., trobem propostes tan interessants com la de Maria Arnal i Marcel Bagés, beGun, Navvier i Gener, entre uns altres (pots consultar el cartell musical al complet en aquest article de Nomepierdoniuna). Mentre que la part artística estarà marcada per la presència femenina (consulta el cartell complet de l’Emac.Art en aquest enllaç).

_foto de portada: Pablo Mármol, Menta MicroClub

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Un taller de dj’s i electrònica amb joguets en un Emac. que s’acosta al públic infantil

  1. Pingback: 9 razones para no perderse el Emac de Burriana 2018 | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!