Valors a través del cine en el Casal Popular de Castelló

Kung Fu Panda

Amb una programació basada a fomentar valors com el feminisme, la tolerància i la solidaritat, el Cicle de cinema infantil impulsat pel Casal Popular de Castelló (Ronda Magdalena, 91) proposa una pel·lícula en valencià dirigida al públic infantil i familiar cada diumenge del mes a la vesprada. Totes les sessions tindran lloc a les 17.00 i són amb entrada lliure, a més, es complementa l’oferta cinematogràfica amb un berenar vegà, també gratuït.

Repassem les pel·lícules programades per al mes de febrer*:

Bojos pel surf (Surf’s Up) (Ash Brannon i Chris Buck, EUA, 2007) |Diumenge 4

Els pingüins, que com tothom sap van inventar el surf, s’enfronten en una arriscada i espectacular competició: la Copa Mundial de Surf de Pingüins. L’adolescent pingüí Rockhopper, Cody Maverick, és un surfero que s’introdueix en la seua primera competició professional. Seguit per un equip de càmera per a documentar les seues experiències, Cody deixa la seua família i la seua llar en Shiverpool, l’Antàrtida, per a viatjar a la illa de Pen Gu per al Campionat de Surf en Memòria de Big Z. En el camí, Cody coneix al surfero de Sheboygan, Chicken Joe, al famós promotor de surf Reggie Belafonte, el cazatalentos de surf Mikey Abromowitz, i l’enèrgica vigilant Lani Aliikai, que reconeixen la passió de Cody pel surf, encara que en ocasions estiga una mica mal canalitzat. Cody creu que aquesta voluntat per a guanyar li donarà l’admiració i el respecte que desitja, però quan inesperadament s’enfronta amb un vell surfero acabat, Cody comença a trobar el seu propi camí…

Robots (Chris Wedge i Carlos Saldanha, EUA, 2005) |Diumenge 11

Rodney Hojalata és un jove i genial inventor que somia amb fer del món un lloc millor. Cappy és una atractiva executiva robot de la qual Rodney es queda prendado a l’instant. Ratchet és el tirà corporatiu; i després està el Gran Soldador, un magistral inventor que ha perdut el nord, fins que ensopega amb l’irreprimible somiador de Rodney. A més està un grup de robots inadaptados coneguts com els Oxidats liderats per Manivela.

Rango (Gore Verbinski, EUA, 2011) |Diumenge 18

Rango és un camaleó que arriba per accident al desert de Mojave. Allí es trobarà en el poblat de Dirt, on assola una greu sequera. De nou per accident, es converteix en xèrif del poble. Solucionarà Rango el problema de l’aigua?

Kung Fu Panda (Mark Osborne i John Stevenson, EUA, 2008) |Domingo 25

El protagonista és un ós panda anomenat Po, el més gos de totes les criatures de la Vall de la Pau. Amb poderosos enemics acostant-se, l’esperança és dipositada en una antiga profecia que diu que un heroi s’alçarà per a salvar-los.

*Sinopsis extretes de FilmAffinity.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!